פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן שנה בוכה לפני השינה, וקם כל בוקר בבכי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן שנה, מגיל 4 וחצי חודשים הרגלנו אותו לישון במיטה, ולהירדם בכוחות עצמו. היינו שמים לו מובייל - והוא היה נרדם כמו מלאך.
בבוקר כשהוא היה קם, הוא היה מקשקש במיטה, לכן לא הייתי ניגשת אליו. לפעמים היה נרדם שוב, ולפעמים מתחיל לבכות - כמובן שהייתי ניגשת ברגע שהקשקושים הפכו לבכי.
מגיל 10 חודשים בערך, אולי קצת לפני, הוא כבר לא הולך לישון בכיף... הוא מתחיל לבכות ולצרוח, צרחות אימים. אנחנו חזקים ולא מוותרים. כל יום הוא צורח והולך לישון אחרי 10-15 דקות.
כשהוא עומד במיטה (לרדת הוא לא יודע עדין), וצורח... אני נכנסת לחדר, לא מדברת, לא יוצרת קשר עין, לא אומרת ששש... משכיבה אותו בחזרה ויוצאת מהחדר.
גם בבוקר, כבר לא מקשקש, קם בוכה, ניגשים אליו ישר, בוכה על הידיים, ובוכה בעיקרון עד שהוא מקבל בקבוק. ולפעמים גם בוכה אחרי... עד שיוצאים לגן.
אשמח לטיפים מה אפשר לנסות / לשנות...
תודה
נועה
תבדקי שאין לו עוד גורמי תלות. אם הוא ממשיך להירדם עם המובייל אז למדי אותו להירדם ללא זה.
כשאתם נגשים אליו היו מאוד מדייקים להרגיע אותו במיטה ואם לא הולך אז על הידיים ואז להחזיר למיטה רק כשהוא רגוע.
בנוסף, הייתי בודקת שהוא לא הולך לישון כשהוא עייף מדי ולהקפיד על טקס שינה משמעותי ורגוע לפני שאת יוצאת מהחדר.
ואם במהלך שבוע שעשית שינוי את לא רואה שיפור סימן שיש עוד משהו חבוי והכי נכון יהיה לעבור אבחון של יועצת שינה.
1. תינוק בן שנה בוכה לפני השינה, וקם כל בוקר בבכי
14/08/2012 11:00
שלום,בני בן שנה, מגיל 4 וחצי חודשים הרגלנו אותו לישון במיטה, ולהירדם בכוחות עצמו. היינו שמים לו מובייל - והוא היה נרדם כמו מלאך.
בבוקר כשהוא היה קם, הוא היה מקשקש במיטה, לכן לא הייתי ניגשת אליו. לפעמים היה נרדם שוב, ולפעמים מתחיל לבכות - כמובן שהייתי ניגשת ברגע שהקשקושים הפכו לבכי.
מגיל 10 חודשים בערך, אולי קצת לפני, הוא כבר לא הולך לישון בכיף... הוא מתחיל לבכות ולצרוח, צרחות אימים. אנחנו חזקים ולא מוותרים. כל יום הוא צורח והולך לישון אחרי 10-15 דקות.
כשהוא עומד במיטה (לרדת הוא לא יודע עדין), וצורח... אני נכנסת לחדר, לא מדברת, לא יוצרת קשר עין, לא אומרת ששש... משכיבה אותו בחזרה ויוצאת מהחדר.
גם בבוקר, כבר לא מקשקש, קם בוכה, ניגשים אליו ישר, בוכה על הידיים, ובוכה בעיקרון עד שהוא מקבל בקבוק. ולפעמים גם בוכה אחרי... עד שיוצאים לגן.
אשמח לטיפים מה אפשר לנסות / לשנות...
תודה
נועה
מאת: noak
2. בכי לפני השינה
15/08/2012 12:21
היי נועה,תבדקי שאין לו עוד גורמי תלות. אם הוא ממשיך להירדם עם המובייל אז למדי אותו להירדם ללא זה.
כשאתם נגשים אליו היו מאוד מדייקים להרגיע אותו במיטה ואם לא הולך אז על הידיים ואז להחזיר למיטה רק כשהוא רגוע.
בנוסף, הייתי בודקת שהוא לא הולך לישון כשהוא עייף מדי ולהקפיד על טקס שינה משמעותי ורגוע לפני שאת יוצאת מהחדר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. שיר ערש מאוד מרגיע אחרי כמה דקות (ל"ת)
29/07/2013 22:33
מאת: אורח/ת
4. זה קצת מתקשר למובייל
30/07/2013 13:01
הוא רגיל להירדם עם המובייל ולכן זו לא הירדמות עצמאית. אפשר לשיר לו בטקס השינה אבל כשהטקס נגמר אז להפסיק עם המובייל וללמד אותו להירדם בלי זה. כשאתם ניגשים בלילה אפשר ללחוש מעט וללטף כשהוא במיטה ואם זה יעזור מצוין אז תוכלו לצאת ואם לא, כאמור להרים על הידיים. הרעיון הוא שהוא לא יישאר בוכה במיטה כדי שיחזור לעשות את ההירדמות בכיף.ואם במהלך שבוע שעשית שינוי את לא רואה שיפור סימן שיש עוד משהו חבוי והכי נכון יהיה לעבור אבחון של יועצת שינה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום