פורום: הנקה
תגובות: 0תינוק בן 7 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4094 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 7 חודשים. יש לי מס' שאלות לגבי השינה:
1. האם כ12 שעות שינה במשך היום (הכוונה שנת לילה + השינות ביום) הן מספיקות לתינוק בגילו?
2. הוא קם לאכול פעם אחת בלילה, לרוב סביב השעה 2. הבנתי שבעיקרון תינוק בגילו כבר לא באמת חייב לאכול בלילה, אך אני תוהה האם לגמול אותו מכיוון שלרוב במשך אחר הצהריים הוא כמעט ולא אוכל (מעייפות, עצבים וכו', הוא לא תינוק רגוע במיוחד), לעיתים הארוחה האחרונה שלו היא ב17:00-18:00, והוא לא אוכל לפני השינה (שהיא ב20:00). אני לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יאכל יותר במשך אחה"צ, וזה מונע ממני לנסות ולגמול אותו בלילה.
3. איך בכלל גומלים תינוק מאכילה בלילה? יש לציין שמדובר בבקבוק ולא בהנקה. כרגע הוא מסיים 180 בלילה.
תודה מראש
רוב התינוקות אינם זקוקים לאוכל בגיל הזה אבל ישנם תינוקות שזקוקים לארוחה אחת בלילה גם עד גיל שנה. כל עוד הוא לא נעזר בזה כדי להירדם (לא נרדם במהלך האוכל) ויודע להירדם עצמאית, אפשר להשאיר לו את האוכל.
כשהחלטת לגמול אותו אני ממליצה לעשות את זה בהדרגה כל כמה לילות לדחות את שעת האוכל בשעה. כשזה לא זמן האוכל להרגיע ולהחזיר לישון ללא אוכל.
בהצלחה
1. תינוק בן 7 חודשים
13/09/2012 19:28
שלום,בני בן 7 חודשים. יש לי מס' שאלות לגבי השינה:
1. האם כ12 שעות שינה במשך היום (הכוונה שנת לילה + השינות ביום) הן מספיקות לתינוק בגילו?
2. הוא קם לאכול פעם אחת בלילה, לרוב סביב השעה 2. הבנתי שבעיקרון תינוק בגילו כבר לא באמת חייב לאכול בלילה, אך אני תוהה האם לגמול אותו מכיוון שלרוב במשך אחר הצהריים הוא כמעט ולא אוכל (מעייפות, עצבים וכו', הוא לא תינוק רגוע במיוחד), לעיתים הארוחה האחרונה שלו היא ב17:00-18:00, והוא לא אוכל לפני השינה (שהיא ב20:00). אני לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יאכל יותר במשך אחה"צ, וזה מונע ממני לנסות ולגמול אותו בלילה.
3. איך בכלל גומלים תינוק מאכילה בלילה? יש לציין שמדובר בבקבוק ולא בהנקה. כרגע הוא מסיים 180 בלילה.
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן 7 חודשים
14/09/2012 15:13
בממוצע זקוק ל14-15 שעות ביממה (במהלך היום 2-3 תנומות).רוב התינוקות אינם זקוקים לאוכל בגיל הזה אבל ישנם תינוקות שזקוקים לארוחה אחת בלילה גם עד גיל שנה. כל עוד הוא לא נעזר בזה כדי להירדם (לא נרדם במהלך האוכל) ויודע להירדם עצמאית, אפשר להשאיר לו את האוכל.
כשהחלטת לגמול אותו אני ממליצה לעשות את זה בהדרגה כל כמה לילות לדחות את שעת האוכל בשעה. כשזה לא זמן האוכל להרגיע ולהחזיר לישון ללא אוכל.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה