שעות שינה מרובות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שעות שינה מרובות
24/10/2012 15:03
שלום,
בני בן חודשיים, כאשר הוא ער הוא ילד מאוד סקרן וחייכן, פעיל מאוד.
בד"כ בסביבות השעה 23:30 הוא הולך לישון שנת לילה כאשר לפניה הוא היה ער כשעה וחצי שעתיים. לעיתים הוא יכול להתעורר בשעה שש וחצי אבל הדאגה שלי היא שלעיתים הוא מתעורר בשמונה וחצי כאשר הארוחה האחרונה שלו היתה בשעה תשע בערב. כאשר הוא מתעורר בבוקר הוא אוכל 150 בבקבוק וכעבור כשעה כשעה וחצי חוזר לישון ויכול לישון שש, שבע שעות רצוף. האם זה נורמלי? האם להעיר אותו? כי למעשה הוא מפספס ארוחות במהלך היום. אני חייבת לציין שהוא במעקב טיפת חלב והעלייה במשקל תקינה. אודה לך על תשובה מהירה
מאת: אורח/ת
2. שינה מרובה
24/10/2012 15:44
בגיל חודשיים הוא זקוק לכ- 16 שעות שינה ביממה. כשבגיל הזה זמן ערות של שעה מקסימום שעה חצי זה לרוב נורמלי, ויש תינוקות שמסוגלים לישון לילות שלמים גם בגיל זה.
יחד עם זאת, אם הוא ישן הרבה יותר מ 16 שעות ואת חוששת שהוא ישן יותר מדי אני ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד