פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שעות שינה מרובות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן חודשיים, כאשר הוא ער הוא ילד מאוד סקרן וחייכן, פעיל מאוד.
בד"כ בסביבות השעה 23:30 הוא הולך לישון שנת לילה כאשר לפניה הוא היה ער כשעה וחצי שעתיים. לעיתים הוא יכול להתעורר בשעה שש וחצי אבל הדאגה שלי היא שלעיתים הוא מתעורר בשמונה וחצי כאשר הארוחה האחרונה שלו היתה בשעה תשע בערב. כאשר הוא מתעורר בבוקר הוא אוכל 150 בבקבוק וכעבור כשעה כשעה וחצי חוזר לישון ויכול לישון שש, שבע שעות רצוף. האם זה נורמלי? האם להעיר אותו? כי למעשה הוא מפספס ארוחות במהלך היום. אני חייבת לציין שהוא במעקב טיפת חלב והעלייה במשקל תקינה. אודה לך על תשובה מהירה
יחד עם זאת, אם הוא ישן הרבה יותר מ 16 שעות ואת חוששת שהוא ישן יותר מדי אני ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.
1. שעות שינה מרובות
24/10/2012 15:03
שלום, בני בן חודשיים, כאשר הוא ער הוא ילד מאוד סקרן וחייכן, פעיל מאוד.
בד"כ בסביבות השעה 23:30 הוא הולך לישון שנת לילה כאשר לפניה הוא היה ער כשעה וחצי שעתיים. לעיתים הוא יכול להתעורר בשעה שש וחצי אבל הדאגה שלי היא שלעיתים הוא מתעורר בשמונה וחצי כאשר הארוחה האחרונה שלו היתה בשעה תשע בערב. כאשר הוא מתעורר בבוקר הוא אוכל 150 בבקבוק וכעבור כשעה כשעה וחצי חוזר לישון ויכול לישון שש, שבע שעות רצוף. האם זה נורמלי? האם להעיר אותו? כי למעשה הוא מפספס ארוחות במהלך היום. אני חייבת לציין שהוא במעקב טיפת חלב והעלייה במשקל תקינה. אודה לך על תשובה מהירה
מאת: אורח/ת
2. שינה מרובה
24/10/2012 15:44
בגיל חודשיים הוא זקוק לכ- 16 שעות שינה ביממה. כשבגיל הזה זמן ערות של שעה מקסימום שעה חצי זה לרוב נורמלי, ויש תינוקות שמסוגלים לישון לילות שלמים גם בגיל זה.יחד עם זאת, אם הוא ישן הרבה יותר מ 16 שעות ואת חוששת שהוא ישן יותר מדי אני ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום