בן חצי שנה מתעורר בגלל התהפכות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן חצי שנה מתעורר בגלל התהפכות
07/04/2013 9:38
שלום,
בני בן חצי שנה ושבועיים.
הוא נרדם וישן על הבטן.
מאז שלמד להתהפך (בגיל חמישה חודשים) הוא הרבה פעמים מתהפך מתוך שינה ומתעורר כתוצאה מזה בבכי.
כשבאים ומחזירים אותו לבטן ושמים לו מוצץ הוא נרם חזרה.
אבל - זה גורר הרבה התעוררויות שלנו אליו בלילה.
אשמח לעצה.
מאת: אורח/ת
2. בן חצי שנה מתעורר בגלל התהפכות
07/04/2013 10:13
כיון שהוא הורגל להירדם רק על הבטן הוא מתקשה לישון על הגב (זה סוג של תלות). הדרך הנכונה היא להתחיל להרגיל אותו להירדם גם על הגב. וזה אומר מדי פעם להרדים אותו בתחילת הלילה כשהוא על הגב, וכשהוא מתהפך מהבטן לגב לא להחזיר אותו לבטן אלא לעזור לו להירדם כשהוא על הגב.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. בן חצי שנה מתעורר בגלל התהפכות
08/04/2013 9:26
תודה, אשמח לטיפים איך לעשות את זה.
מגיל קטן ניסינו להרגיל לישון על הגב (בגלל המלצות משרד הבריאות) אך ללא הצלחה. כל פעם שאני מנסה הוא לא במוד שינה בכלל, רגליים וידיים מונפות באוויר. מנסה להרגיע, ללטף, מוצץ, להגיד לישון בקול שקט.. כלום לא עוזר.

תודה מראש.
מאת: אורח/ת
4. הירדמות על הגב
08/04/2013 10:13
אמנם הוא יחסית גדול אבל בכל זאת אפשר לנסות להיעזר בשמיכת עיטוף. לשים לב שזה לא הופך להיות תלות.
אפשר במקום השמיכה לאחוז בגפיו ולנדנד אותו.
אפשר להתחיל בהירדמות על הצד ואז הגפיים יותר אסופות ופחות "מפריעות".
פעם ב.. אפשר להיעזר גם בטיול בעגלה.

תתחילי בהרדמות שהן בדר"כ קלות יותר. למידה של תינוקות היא מהירה יחסית, ואחרי שתצליחי 2-3 פעמים (גם אם זה ייקח הרבה מאוד זמן בהתחלה) זה יתחיל להשתפר ולהתקצר.

מקווה שזה יעזור לך..
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד