קושי בגמילה מבקבוק

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. קושי בגמילה מבקבוק
08/09/2013 12:45
שלום! ביתי בת כמעט שנה, לצערי אינה לוקחת מוצץ ועל כן מגיל קטן מחפשת תחליפים להרדמות בהתחלה ההנקה ועכשיו הבקבוק..היו תקופות בהן הצלחתי ללמד אותה להרדם לבד אבל איכשהו תמיד חזרה התלות (בד"כ לאחר מחלה..)
כרגע נרדמת רק בעזרת בקבוק .אני מנסה לגמול אותה אך ללא הצלחה! היא בוכה ולא נרגעת בשום צורה- מגע, ליטוף, על הידיים, מוסיקה..ניסיתי הכל! היא לא מתעוררת המון בלילה- בין פעם לפעמיים אבל פשוט בלתי אפשרי להחזיר אותה למיטה ללא הבקבוק.
ניסיתי גם את השיטה של לתת לה בקבוק ולהוציא לפני שנרדמת אך היא מיד מתעוררת ובוכה ןלא נרגעת!
כרגע אני מנסה לעבור ממטרנה לתה מעט ממותק.. לא יודעת אם זה יעזור באיזושהי צורה..
אני מיואשת! אשמח לעזרה..
מאת: אורח/ת
2. קושי בגמילה מבקבוק
08/09/2013 13:29
היי,

אתחיל ואומר שהמענה כאן אינו כתחליף לתהליך עם יועצת שינה ואת התוצאות הכי טובות תוכלי לקבל רק לאחר אבחון מעמיק וליווי של יועצת.

אין זה משנה מהי תכולת הבקבוק כיון שביתך אינה מתעוררת כי היא רעבה או צמאה, היא בוכה כיון שקשה לה לחזור ולישון ללא עזרת הבקבוק וזה מה שהיא צריכה ללמוד. כדי לנטרל את התלות הזו הדרך שאנחנו ממליצות עליה היא אכן לשים לב לקצב היניקות וכשהוא נחלש לנתק אותה. בהתחלה תמיד התגובה היא בכי כיון שאת בעצם משנה לבתך את אופן ההרדמה שהיא מורגלת אליה[ אבל כדי ללמד אותה משהו חדש זה חייב להיות עקבי וברור ובעיקר לחזור על עצמו בכל פעם. כשהיא בוכה מאוד חשוב לתת לה את המענה ולהרגיע אותה אך לא להחזיר את הבקבוק גם אם זה ייקח לא מעט זמן בפעמים הראשונות, זה ישתפר מאוד אחרי 3-4 לילות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד