גמילה מהנקת לילה לבן 4 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. גמילה מהנקת לילה לבן 4 חודשים
19/09/2013 21:10
התייעצתי איתכן לפני חודש וחצי בנושא דומה... בני הקטן בן 4 חודשים, ישן מגיל חודש יפה, לילה של 11 שעות, עם התעוררות אחת להנקה באמצע (אחרי 8-9 שעות, קם לינוק וחוזר לישון לעוד שעתיים- שלוש).
היו שני לילות בהם פשוט המשיך לישון רצוף (נרדם ב7 אחרי טקס שינה ומתעורר בסביבות 6, 6 וחצי בבוקר, מתעורר ב3:30-4:00 להנקה) מבלי להתעורר להנקה וקם רק בבוקר.
היו שני לילות בהם התעורר ובעזרתנו הקלה חזר לישון מבלי לינוק עד הבוקר (פעם אחת באופן יזום ופעם שנייה כי היינו אתמול בארוחת חג והתעורר באמצע).
שאלתי היא, לאור העובדה שיכול בהחלט לעבור לילה שלם בלי לינוק, האם כדאי לגמול אותו ביוזמתנו? כלומר, להחזיר אותו לישון מבלי להניק בלילה?
אני אשמח לישון רצוף אבל גם מתחילה להרגיש שהוא פשוט לא ממש חייב את זה ואולי זה סוג של הרגל - ״הפתעה״ שהוא למד לצפות לה.

מה דעתכן?
מאת: אורח/ת
2. גמילה מהנקת לילה לבן 4 חודשים
20/09/2013 14:12
אם אינו זקוק לזה והוא חוזר בקלות לשינה ומצליח ביוזמתו לעבור לילות ללא אוכל ובמקביל- עולה יפה במשקל ומשלים את הארוחות במהלך היום. אז אפשר להוריד לו את האוכל.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד