פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 2הריון בגיל מבוגר
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: התפתחות תינוקות
תגובות: 0פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 2פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 1פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 1פורומים: 16 נושאים: 4081 תגובות: 5726
נושאים אחרונים בפורום הריון ולידה רפואי
29/06/2024 15:25
17/06/2024 15:24
17/06/2024 14:28
28/04/2024 22:22
27/04/2024 21:42
מנהל/ת את הפורומים: הריון ולידה רפואי
http://www.askimotv.com/pages/PlayVideo.aspx?vid=2127
לראיונות וידאו עם מומחים נוספים בנושא, בקרו באתר אסקימו-ספריה בינלאומית חינמית לראיונות וידאו עם מומחים, במגוון תחומים-מרפואה ומשפט ועד לאינטרנט והורות.
המומחים תרמו את הידע שלהם והם חולקים אותו איתכם.
שווה ביקור- www.askimo.com
5 חודשים ללא הצלחה מה שגם שחלות פוליציסטיות רחם אחורית ומחזור סך הכל סדיר
מה עלולה להיות הבעייה בהנחה שבן זוגי כבר הכניס ל4 הריונות לא רצויים ואפילו בבת זוג בת 45
אשמח לאיזשהו כיוון כאשר בדיקות הדם מראות שזה לגמרי אפשרי וגם קראתי שבהנחה והיו הריונות קודמים זה אמור להיות מאוד פשוט...
5 חודשים ללא הצלחה מה שגם שחלות פוליציסטיות רחם אחורית ומחזור סך הכל סדיר
מה עלולה להיות הבעייה בהנחה שבן זוגי כבר הכניס ל4 הריונות לא רצויים ואפילו בבת זוג בת 45
אשמח לאיזשהו כיוון כאשר בדיקות הדם מראות שזה לגמרי אפשרי וגם קראתי שבהנחה והיו הריונות קודמים זה אמור להיות מאוד פשוט...
1. הריון בגיל מבוגר
19/12/2012 12:10
מה ההבדל בין הריון בגיל 40 ומעלה להריון צעיר יותר? האם יש יותר סיכוי למומים בעובר מעל גיל 40? האם אישה בהריון בגיל 40 ומעלה תידרש למעקב צמוד? האם תמליץ לאשה מבוגרת להיכנס להריון? על כל אלה יענה פרופ` אייל שיינר, מנהל מחלקת יולדות ד` בבית החולים סורוקה בבאר שבע בסרטון הבא:http://www.askimotv.com/pages/PlayVideo.aspx?vid=2127
לראיונות וידאו עם מומחים נוספים בנושא, בקרו באתר אסקימו-ספריה בינלאומית חינמית לראיונות וידאו עם מומחים, במגוון תחומים-מרפואה ומשפט ועד לאינטרנט והורות.
המומחים תרמו את הידע שלהם והם חולקים אותו איתכם.
שווה ביקור- www.askimo.com
מאת: אורח/ת
2. הריון מאוחר
אני בת 40 והיו לי 3 הריונות בלתי רצוניים בשנות העשרים לחיי מאז האחרון עברו 13 שנה וברצוני להתעבר.5 חודשים ללא הצלחה מה שגם שחלות פוליציסטיות רחם אחורית ומחזור סך הכל סדיר
3. הריון מאוחר
אני בת 40 והיו לי 3 הריונות בלתי רצוניים בשנות העשרים לחיי מאז האחרון עברו 13 שנה וברצוני להתעבר.5 חודשים ללא הצלחה מה שגם שחלות פוליציסטיות רחם אחורית ומחזור סך הכל סדיר
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי