פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0נרדמת בבכי - צריכה עזרה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני לא מצליחה להרגיע אותה על הידיים ולהכניס אותה רגוע לגמרי למיטה.
לא בשיטת הלחישה או בכל שיטה אחרת ולכן היא נכנסת למיטה בבכי ואני מנסה להרגיע אותה במיטה, דבר שיכול לקחת בין 30 דקות עד ל 45 דקות.
דווקא בלילה יש לנו פחות בעיות, היא נרדמת גם באותה שיטה לפעמים ביותר קלות כי היא אחרי ציצי, ומתעוררת פעמיים. פעם ראשונה אחרי 6 ופעם שניה אחרי 4 שעות. בכל התעוררות היא אוכלת וחוזרת לישון מייד וללא עזרתי. הבעיה היא יותר שנת היום שבכל פעם בסופו של דבר היא בוכה או מתבכיינת עד שהיא נרדמת ואני חוששת שאני מלמדת אותה שהדרך להירדם זה על ידי בכי. צורת ההירדמות שלה היא שאני מנסה ללא הצלחה להרגיע ולהעביר אותה למצב של שינה, משכיבה אותה על הבטן היא מתלוננת ובוכה, מזיזה את הראש מצד לצד ואת כל הגוף באי נוחות ובוכה עד שהיא נרדמת. אני לידה מנסה ללחוש לה שששש ולגעת לה בגב לשים לה מוזיקה מרגיע וכל דבר שאני יכולה לחשוב עליו אבל בסופו של דבר נראה כאילו היא תעבור את אותו תהליך איתי או בלעדי. יש לציין כי היא נרדמת וישנה רק על הבטן היא צורחת כשאני מנסה לשים אותה על הגב, ושגם בעגלה כשאני הולכת לטיול היא צורחת על הגב ואם אני שמה אותה על הבטן גם אז היא מתבכיינת וזזה באי נוחות עד שנרדמת. אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני חוששת שאני מפתחת אצלה הרגלי הירדמות לא בריאים
תודה
אני מבינה שביתך מתקשה להירדם במהלך היום, וזה טבעי ששנות היום קשות יותר בשל היעדר מלטונין. ראשית, בגילה הצעיר דפוסי השינה אינם בשלים עוד ולכן זה טבעי שהיא זקוקה לעזרה בהרדמות. כדי להקל עליה את ההירדמות בשנות היום נסי לזהות ולהיענות בזמן לסימני העייפות שלה, וכמו כן נסי ליצור מעין טקס שינה שמטרתו להוריד הילוך, למשל טיול קצר, שירים וכו' ובכך לעזור לה להגיע למיטה כשהיא רגועה יותר. כשאת משכיבה אותה במיטה והמגע במיטה לא עוזר, הוציאי והרגיעי אותה על הידיים ורק כשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם מגע עד להירדמות.
בהצלחה,
שרון
1. נרדמת בבכי - צריכה עזרה
09/07/2010 13:26
ביתי השניה בת שלושה חודשים נרדמת כל יום בבכיאני לא מצליחה להרגיע אותה על הידיים ולהכניס אותה רגוע לגמרי למיטה.
לא בשיטת הלחישה או בכל שיטה אחרת ולכן היא נכנסת למיטה בבכי ואני מנסה להרגיע אותה במיטה, דבר שיכול לקחת בין 30 דקות עד ל 45 דקות.
דווקא בלילה יש לנו פחות בעיות, היא נרדמת גם באותה שיטה לפעמים ביותר קלות כי היא אחרי ציצי, ומתעוררת פעמיים. פעם ראשונה אחרי 6 ופעם שניה אחרי 4 שעות. בכל התעוררות היא אוכלת וחוזרת לישון מייד וללא עזרתי. הבעיה היא יותר שנת היום שבכל פעם בסופו של דבר היא בוכה או מתבכיינת עד שהיא נרדמת ואני חוששת שאני מלמדת אותה שהדרך להירדם זה על ידי בכי. צורת ההירדמות שלה היא שאני מנסה ללא הצלחה להרגיע ולהעביר אותה למצב של שינה, משכיבה אותה על הבטן היא מתלוננת ובוכה, מזיזה את הראש מצד לצד ואת כל הגוף באי נוחות ובוכה עד שהיא נרדמת. אני לידה מנסה ללחוש לה שששש ולגעת לה בגב לשים לה מוזיקה מרגיע וכל דבר שאני יכולה לחשוב עליו אבל בסופו של דבר נראה כאילו היא תעבור את אותו תהליך איתי או בלעדי. יש לציין כי היא נרדמת וישנה רק על הבטן היא צורחת כשאני מנסה לשים אותה על הגב, ושגם בעגלה כשאני הולכת לטיול היא צורחת על הגב ואם אני שמה אותה על הבטן גם אז היא מתבכיינת וזזה באי נוחות עד שנרדמת. אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני חוששת שאני מפתחת אצלה הרגלי הירדמות לא בריאים
תודה
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עם בכי
10/07/2010 23:55
הי,אני מבינה שביתך מתקשה להירדם במהלך היום, וזה טבעי ששנות היום קשות יותר בשל היעדר מלטונין. ראשית, בגילה הצעיר דפוסי השינה אינם בשלים עוד ולכן זה טבעי שהיא זקוקה לעזרה בהרדמות. כדי להקל עליה את ההירדמות בשנות היום נסי לזהות ולהיענות בזמן לסימני העייפות שלה, וכמו כן נסי ליצור מעין טקס שינה שמטרתו להוריד הילוך, למשל טיול קצר, שירים וכו' ובכך לעזור לה להגיע למיטה כשהיא רגועה יותר. כשאת משכיבה אותה במיטה והמגע במיטה לא עוזר, הוציאי והרגיעי אותה על הידיים ורק כשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם מגע עד להירדמות.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של