תינוקת ששותה המון המון מים בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת ששותה המון המון מים בלילה
10/07/2010 6:33
שלום
יש לי תינוקת בת 7 וחצי חודשים שלפני חודש וחצי גמלתי אותה מהאכלות של הלילה ( היא הייתה קמה כל 3 שעות לאכול) כחלק מהגמילה הצעתי לה מים במקום חלב וזה החזיק יפה מספר שבועות. אבל לאחרונה החלה לשתות כ שני בקבוקים מים של 160 ומה שקורה בלילות האחרונים זה שגם לאחר הכמות הזו היא עדיין בוכה נרגעת וישנה רצוף רק אחריי בקבוק חלב ( חזרתי להציע לה כי אחריי כזו כמות מים ובכי שנמשך אני חוששת שהיא עדיין רעבה) היא אוכלת ב שתיים לפנות בוקר ושוב בשש. חשוב לי לצין שהיא הוציא שיניים שבועיים האחרונים ושגם הצעתי מוצץ כדי להרגיע אותה וזה לא עוזר היא נרגעת רק עם מים לזמן קצר ולאחר מכן חלב. גם הפסיקה לפני חודש וחצי להירדם לבד וזקוקה או להחזיק לנו את היד או לנענוע על הידיים
מה עושים?
תודה
שני
מאת: אורח/ת
2. מים בלילה
10/07/2010 23:50
הי שני,

מדברייך נראה כי ביתך החליפה את התלות בחלב בתלות במים ולכן ממשיכה להתעורר ונזקקת לכמויות הולכות וגדלות של מים על מנת להירדם. עלייך לעבוד איתה על הירדמות עצמאית, ללא כל גורמי תלות אחרים כגון נענוע על הידיים, מים וכו'. כדי לעשות זאת השכיבי אותה במיטה ועזרי לה להירדם עם מגע רצוף במיטה. אם היא בוכה והמגע אינו עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. לגבי האוכל, כדי לגמול מאכילת לילה יש צורך בדחייה הדרגתית של שעת האוכל, כאשר בכל מספר ימים ניתן לרווח בשעה נוספת. לגבי מים, אני לא ממליצה לתת מים במהלך הלילה מכיוון שזה הופך להיות תלות אשר לא פשוט להיגמל ממנה.

בהצלחה,

שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.