פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת ששותה המון המון מים בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי תינוקת בת 7 וחצי חודשים שלפני חודש וחצי גמלתי אותה מהאכלות של הלילה ( היא הייתה קמה כל 3 שעות לאכול) כחלק מהגמילה הצעתי לה מים במקום חלב וזה החזיק יפה מספר שבועות. אבל לאחרונה החלה לשתות כ שני בקבוקים מים של 160 ומה שקורה בלילות האחרונים זה שגם לאחר הכמות הזו היא עדיין בוכה נרגעת וישנה רצוף רק אחריי בקבוק חלב ( חזרתי להציע לה כי אחריי כזו כמות מים ובכי שנמשך אני חוששת שהיא עדיין רעבה) היא אוכלת ב שתיים לפנות בוקר ושוב בשש. חשוב לי לצין שהיא הוציא שיניים שבועיים האחרונים ושגם הצעתי מוצץ כדי להרגיע אותה וזה לא עוזר היא נרגעת רק עם מים לזמן קצר ולאחר מכן חלב. גם הפסיקה לפני חודש וחצי להירדם לבד וזקוקה או להחזיק לנו את היד או לנענוע על הידיים
מה עושים?
תודה
שני
מדברייך נראה כי ביתך החליפה את התלות בחלב בתלות במים ולכן ממשיכה להתעורר ונזקקת לכמויות הולכות וגדלות של מים על מנת להירדם. עלייך לעבוד איתה על הירדמות עצמאית, ללא כל גורמי תלות אחרים כגון נענוע על הידיים, מים וכו'. כדי לעשות זאת השכיבי אותה במיטה ועזרי לה להירדם עם מגע רצוף במיטה. אם היא בוכה והמגע אינו עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. לגבי האוכל, כדי לגמול מאכילת לילה יש צורך בדחייה הדרגתית של שעת האוכל, כאשר בכל מספר ימים ניתן לרווח בשעה נוספת. לגבי מים, אני לא ממליצה לתת מים במהלך הלילה מכיוון שזה הופך להיות תלות אשר לא פשוט להיגמל ממנה.
בהצלחה,
שרון
1. תינוקת ששותה המון המון מים בלילה
10/07/2010 6:33
שלוםיש לי תינוקת בת 7 וחצי חודשים שלפני חודש וחצי גמלתי אותה מהאכלות של הלילה ( היא הייתה קמה כל 3 שעות לאכול) כחלק מהגמילה הצעתי לה מים במקום חלב וזה החזיק יפה מספר שבועות. אבל לאחרונה החלה לשתות כ שני בקבוקים מים של 160 ומה שקורה בלילות האחרונים זה שגם לאחר הכמות הזו היא עדיין בוכה נרגעת וישנה רצוף רק אחריי בקבוק חלב ( חזרתי להציע לה כי אחריי כזו כמות מים ובכי שנמשך אני חוששת שהיא עדיין רעבה) היא אוכלת ב שתיים לפנות בוקר ושוב בשש. חשוב לי לצין שהיא הוציא שיניים שבועיים האחרונים ושגם הצעתי מוצץ כדי להרגיע אותה וזה לא עוזר היא נרגעת רק עם מים לזמן קצר ולאחר מכן חלב. גם הפסיקה לפני חודש וחצי להירדם לבד וזקוקה או להחזיק לנו את היד או לנענוע על הידיים
מה עושים?
תודה
שני
מאת: אורח/ת
2. מים בלילה
10/07/2010 23:50
הי שני,מדברייך נראה כי ביתך החליפה את התלות בחלב בתלות במים ולכן ממשיכה להתעורר ונזקקת לכמויות הולכות וגדלות של מים על מנת להירדם. עלייך לעבוד איתה על הירדמות עצמאית, ללא כל גורמי תלות אחרים כגון נענוע על הידיים, מים וכו'. כדי לעשות זאת השכיבי אותה במיטה ועזרי לה להירדם עם מגע רצוף במיטה. אם היא בוכה והמגע אינו עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. לגבי האוכל, כדי לגמול מאכילת לילה יש צורך בדחייה הדרגתית של שעת האוכל, כאשר בכל מספר ימים ניתן לרווח בשעה נוספת. לגבי מים, אני לא ממליצה לתת מים במהלך הלילה מכיוון שזה הופך להיות תלות אשר לא פשוט להיגמל ממנה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של