פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0משחק במיטה ואיך מלמדים לקחת לבד מוצץ?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

קודם כל מאוד אוהבת את הגישה לעניים הבכי.
מספר שאלות:
1. מדוע לא לתת לתינוקת שלי מעט לשחק עד אשר היא מתעייפת? אם עלי להשכיבה בכל פעם שהיא נעמדת זה יוצר המון מאבקי כוחות עד כדי שאני ממש צריכה להפריד בכוח את ידיה מהסורגים.
2. איך מלמדים לקחת לבד מוצץ?
3. בלילות מאוד חמים, מדוע לא לתת מים?
4. מה הם השלבים של ההתרחקות מהמיטה?
5. היכן לומדים להיות יועצת שינה?
בברכה
1. ילדים אשר אינם רגילים להירדם במיטה אינם מקשרים את המיטה עם שינה ולכן חשוב להעביר להם מסר שהמיטה אינה מקום משחק אלא מקום שבו עליהם לנסות ולהירדם. כשאנחנו מדברים על התידדות עם המיטה הכוונה היא לידד בהקשר של שינה ולא של משחק.
2. כדי ללמד ילד לקחת מוצץ ראשית רצוי לאמן בזמן עירות (בטיול בעגלה, על משטח הפעילות וכו'). בתחילת הלילה שימי לביתך מספר מוצצים במיטה ואמרי לה שיש לה מוצצים במיטה והיא יכולה לקחת לבד. בימים הראשונים את יכולה לשים את המוצץ ביד שלה על מנת שתשים בפה בעצמה, בהמשך תוכלי להציע לה לקחת מהיד שלך ולבסוף רק להצביע לעבר המוצצים כדי שתיקח לבדה.
3. ההמלצה העקרונית לא לתת מים נובעת מהעובדה שמים הופכים פעמים רבות לתלות שלא פשוט לגמול ממנה. מנסיוני, כמויות המים הולכות וגדלות וזה הופך להיות עניין בעייתי במהלך הלילה. לכן, ההמלצה שלי היא שאם החלטתם לתת מים במהלך הלילה עשו זאת עם כוס שאינה נשפכת שאפשר להשאיר במיטה ושהיא יכולה לקחת בכוחות עצמה אם היא צמאה.
4. אחרי השלב הראשון של הרדמה בעזרת מגע, בשלב השני את יכולה להמשיך לשבת קרוב אך כל עוד ביתך רגועה לא להשתמשש במגע, בשלב השלישי תוכלי להתרחק מהמיטה לכיוון דלת החדר ובשלב האחרון תוכלי לצאת מהחדר ולאפשר ל להירדם באופן עצמאי.
5. את מוזמנת לפנות לאתר של גנית שם תוכלי לקבל פרטים על לימודי ייעוץ שינה
http://www.ganit-prag.com/content.asp?id=106
בהצלחה,
שרון
1. משחק במיטה ואיך מלמדים לקחת לבד מוצץ?
12/07/2010 7:33
הי,קודם כל מאוד אוהבת את הגישה לעניים הבכי.
מספר שאלות:
1. מדוע לא לתת לתינוקת שלי מעט לשחק עד אשר היא מתעייפת? אם עלי להשכיבה בכל פעם שהיא נעמדת זה יוצר המון מאבקי כוחות עד כדי שאני ממש צריכה להפריד בכוח את ידיה מהסורגים.
2. איך מלמדים לקחת לבד מוצץ?
3. בלילות מאוד חמים, מדוע לא לתת מים?
4. מה הם השלבים של ההתרחקות מהמיטה?
5. היכן לומדים להיות יועצת שינה?
בברכה
מאת: אורח/ת
2. משחק במיטה ומוצץ
14/07/2010 0:04
הי,1. ילדים אשר אינם רגילים להירדם במיטה אינם מקשרים את המיטה עם שינה ולכן חשוב להעביר להם מסר שהמיטה אינה מקום משחק אלא מקום שבו עליהם לנסות ולהירדם. כשאנחנו מדברים על התידדות עם המיטה הכוונה היא לידד בהקשר של שינה ולא של משחק.
2. כדי ללמד ילד לקחת מוצץ ראשית רצוי לאמן בזמן עירות (בטיול בעגלה, על משטח הפעילות וכו'). בתחילת הלילה שימי לביתך מספר מוצצים במיטה ואמרי לה שיש לה מוצצים במיטה והיא יכולה לקחת לבד. בימים הראשונים את יכולה לשים את המוצץ ביד שלה על מנת שתשים בפה בעצמה, בהמשך תוכלי להציע לה לקחת מהיד שלך ולבסוף רק להצביע לעבר המוצצים כדי שתיקח לבדה.
3. ההמלצה העקרונית לא לתת מים נובעת מהעובדה שמים הופכים פעמים רבות לתלות שלא פשוט לגמול ממנה. מנסיוני, כמויות המים הולכות וגדלות וזה הופך להיות עניין בעייתי במהלך הלילה. לכן, ההמלצה שלי היא שאם החלטתם לתת מים במהלך הלילה עשו זאת עם כוס שאינה נשפכת שאפשר להשאיר במיטה ושהיא יכולה לקחת בכוחות עצמה אם היא צמאה.
4. אחרי השלב הראשון של הרדמה בעזרת מגע, בשלב השני את יכולה להמשיך לשבת קרוב אך כל עוד ביתך רגועה לא להשתמשש במגע, בשלב השלישי תוכלי להתרחק מהמיטה לכיוון דלת החדר ובשלב האחרון תוכלי לצאת מהחדר ולאפשר ל להירדם באופן עצמאי.
5. את מוזמנת לפנות לאתר של גנית שם תוכלי לקבל פרטים על לימודי ייעוץ שינה
http://www.ganit-prag.com/content.asp?id=106
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'