פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן 5 שבועות שלא נרדם ביום וישן כל הלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ראשית אני מקווה שבנך מרגיש טוב יותר.
באשר לשינה שלו, אני מבינה שעד שחלה היה ישן טוב ויכול להיות שהמחלה והאישפוז הביאו לרגרסיה מסויימת בשינה. באופן עקרוני, כדי להתמודד עם מצבים של רגרסיה חשוב להמשיך ולדבוק בשיגרה עד כמה שניתן כדי להקל עליו לחזור במהרה למסלול. עכשיו כשאתם בבית, השתדלו לחזור להרדמות כפי שהן היו לפני המחלה כדי לעזור לו לחזור לשיגרת השינה. אני מבינה שכבר הלילה הוא ישן טוב יותר ויכול להיות שזה סימן לחזרה לשיגרה.
אם תוך מספר ימים הקושי בשינה יימשך את מוזמנת להעלות שוב שאלה על מנת שאוכל לעזור.
בהצלחה,
שרון
1. תינוק בן 5 שבועות שלא נרדם ביום וישן כל הלילה
14/07/2010 5:30
שלום רב. בני בן ה- 5 שבועות, בדרך כלל נרדם ל- 3 שעות ומתעורר לפעילות, החלפה והנקות, במשך היום והלילה. לפני כשבוע היה לו וירוס ועקב חום גבוה הגענו לבי"ח. קיבל טיפול ובדיקות ושוחררנו לאחר 5 ימים. במשך האשפוז התנהגותו ודפוסי השינה שלו היו כרגיל, אך מרגע החזרה לבית הכל השתבש- ער כל הזמן. אתמול בלילה עוד חזר לדפוס השינה הרגיל, אך מהיום בבוקר ולמשך כל היום (עד 21:00 בערב), לא הצליח לישון. נרדם עלי לשעה בלבד. אציין כי אינו רגוע אם הוא לא בידיים שלי בתנוחה מסויימת- בטן אל בטן. זה כמובן מקשה מאוד ואינו מאפשר לי לעשות דבר (עדיין לא מחזיק את הראש, אז לא השתמשתי במנשא). כל הפעילויות להרגיעו לא צלחו (טיול בעגלה, טרמפולינה, נדנדה וכו'). אחרי הצהריים נתתי סימיקול לגזים (כבר לא ידעתי מה הבעיה והוא צרח כל פעם שהשכבתי אותו). רק לאחר המקלחת וטיפה בקבוק שבעלי נתן (הייתי מותשת)- נרדם ל- 8 שעות (!). וגם אז הערתי אותו לאכול והחלפה כי כבר דאגתי נורא. לאחר הנקה קצרה חזר לישון. אציין כי עברתי אתמול טיפול שיניים וכשחזרתי למעשה התחיל הבלאגן. אך הוא התעצם היום. למעשה מדובר ביומיים ערניים במיוחד, כאשר לילה ראשון ישן 3 שעות כל פעם והלילה הזה ישן באופן חריג המון המון שעות. האם זהו דפוס חדש? אני מניחה שהוא מותש כי ביום אינו ישן. מה עושים אם הוא נרגע רק על הידיים במהלך היום? מאת: אורח/ת
2. בן 5 שבועות
16/07/2010 22:28
הי,ראשית אני מקווה שבנך מרגיש טוב יותר.
באשר לשינה שלו, אני מבינה שעד שחלה היה ישן טוב ויכול להיות שהמחלה והאישפוז הביאו לרגרסיה מסויימת בשינה. באופן עקרוני, כדי להתמודד עם מצבים של רגרסיה חשוב להמשיך ולדבוק בשיגרה עד כמה שניתן כדי להקל עליו לחזור במהרה למסלול. עכשיו כשאתם בבית, השתדלו לחזור להרדמות כפי שהן היו לפני המחלה כדי לעזור לו לחזור לשיגרת השינה. אני מבינה שכבר הלילה הוא ישן טוב יותר ויכול להיות שזה סימן לחזרה לשיגרה.
אם תוך מספר ימים הקושי בשינה יימשך את מוזמנת להעלות שוב שאלה על מנת שאוכל לעזור.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של