פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0איך מרגילים ילדה בת שנה ותשעה חודשים להירדם לבד?.
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כרגע ביתי נמצאת איתי בבית עד תחילת השנה בע"ה שאז היא תיהיה בפעוטון.
אבל נכון לעכשיו היא מתעוררת כל יום בערך בשעה 8:00-8:30 משחקת, עובדת , אוכלת וכד' בקיצור ילדה מאד נעימה, נוחה ורגועה עם המון שמחה ברוך ה' .
ואז היא נרדמת שוב בערך בשעה 15:30 ומתעוררת בשעה 17:40 בערך וערה עד...............10:30!!!
מהבעיה של השעות אני פחות מודאגת כי ברגע שאני אחזור לעבוד בעה והיא למסגרת אז אני מאמינה שהיא תירדם מוקדם יותר.
הבעיה העיקרית היא, שהיא מוכנה להירדם רק עלי או שאני אשן לידה אבל לא מוכנה בשום פנים ואופן להירדם לבד במיטה שלה, ברגע שאני מניחה אותה במיטה שלה היא פשוט בהיסטריה נוראית.....ואחכ גם אם אני לוקחת אותה קשה לה מאד להירגע מהבכי-לוקח המון זמן....ודבר נוסף היא לא מוכנה להירדם עם אף אחד רק איתי...
בקיצור מיואשת! מה לעשות? אשמח לסיוע דחוף!
תודה אפי
נראה שביתך פיתחה תלות בנוכחות שלך על מנת להירדם, ולכן חשוב מאד להתחיל לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית. כדי עשות זאת, השכיבי אותה במיטה כשאת יושבת קרב מאד למיטתה ועזרי לה להירדם עם מגע רצוף שלך (ליטוף, טפיחות, נדנוד קל). אם היא בוכה והמגע בתוך המיטה אינו עוזר, הוציאי אותה והרגיעי על הידיים וברגע שנרגעת החזירי אותה למיטה ועזרי לה עם מגע עד להירדמות. מכיוון שהתלות שלה חזקה, אין ספק שבהרדמות הראשונות היא תביע התנגדות ובכי, אבל ככל שתהיי עקבית ונחושה תוכלי לראות שיפור בתוך זמן קצר. ברגע שהיא תחווה מספר הירדמויות במיטה היא תבין שהמיטה היא מקום בטוח ושאת נענית לכל בכי שלה ואז רמת ההתנגדות תפחת באופן מאד משמעותי. בהדרגה תוכלי להפחית את המגע ואת הנוכחות עד למצב של הירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
1. איך מרגילים ילדה בת שנה ותשעה חודשים להירדם לבד?.
20/07/2010 23:40
אני חייבת לומר שפניתי אליכם אחרי שהגעתי כבר להתשה מוחלטת כשמגיע זמן השינה בלילה...כרגע ביתי נמצאת איתי בבית עד תחילת השנה בע"ה שאז היא תיהיה בפעוטון.
אבל נכון לעכשיו היא מתעוררת כל יום בערך בשעה 8:00-8:30 משחקת, עובדת , אוכלת וכד' בקיצור ילדה מאד נעימה, נוחה ורגועה עם המון שמחה ברוך ה' .
ואז היא נרדמת שוב בערך בשעה 15:30 ומתעוררת בשעה 17:40 בערך וערה עד...............10:30!!!
מהבעיה של השעות אני פחות מודאגת כי ברגע שאני אחזור לעבוד בעה והיא למסגרת אז אני מאמינה שהיא תירדם מוקדם יותר.
הבעיה העיקרית היא, שהיא מוכנה להירדם רק עלי או שאני אשן לידה אבל לא מוכנה בשום פנים ואופן להירדם לבד במיטה שלה, ברגע שאני מניחה אותה במיטה שלה היא פשוט בהיסטריה נוראית.....ואחכ גם אם אני לוקחת אותה קשה לה מאד להירגע מהבכי-לוקח המון זמן....ודבר נוסף היא לא מוכנה להירדם עם אף אחד רק איתי...
בקיצור מיואשת! מה לעשות? אשמח לסיוע דחוף!
תודה אפי
מאת: אורח/ת
2. הירדמות לבד - בת שנה ותשעה חודשים
24/07/2010 0:42
הי,נראה שביתך פיתחה תלות בנוכחות שלך על מנת להירדם, ולכן חשוב מאד להתחיל לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית. כדי עשות זאת, השכיבי אותה במיטה כשאת יושבת קרב מאד למיטתה ועזרי לה להירדם עם מגע רצוף שלך (ליטוף, טפיחות, נדנוד קל). אם היא בוכה והמגע בתוך המיטה אינו עוזר, הוציאי אותה והרגיעי על הידיים וברגע שנרגעת החזירי אותה למיטה ועזרי לה עם מגע עד להירדמות. מכיוון שהתלות שלה חזקה, אין ספק שבהרדמות הראשונות היא תביע התנגדות ובכי, אבל ככל שתהיי עקבית ונחושה תוכלי לראות שיפור בתוך זמן קצר. ברגע שהיא תחווה מספר הירדמויות במיטה היא תבין שהמיטה היא מקום בטוח ושאת נענית לכל בכי שלה ואז רמת ההתנגדות תפחת באופן מאד משמעותי. בהדרגה תוכלי להפחית את המגע ואת הנוכחות עד למצב של הירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של