פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מתי עוברים שלב? כשנעמדת במיטה מה עושים?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי ישנה כמעט לילה רצוף פרט לפעמים שמתעוררת מנביחות של כלב או מחיפוש אחר המוצץ.
כרגע היא נרדמת ללא מגע כשאני יושבת על ידה מזה שבוע וחצי.
רציתי לדעת מתי אפשר לעבור לשלב שבו אני יושבת מעט רחוק יותר ממיטתה ומה קורה אם היא קמה ונעמדת? האם להשכיבה בחזרה או לעשות משהו אחר?
יש לי מעט מאבקי כוח איתה בעת ההשכבה שבהם היא נעמדת ואני חוזרת ומשכיבה אותה ואומרת לה שעכשיו לא קמים יותר כי עכשיו לילה והולכים לישון, האם להמשיך ולהשכיבה או לחכות שהיא תשכב לבדה, מתישהו?
תודה רבה!!!
אני מאד שמחה לשמוע שאתם מיישמי את השיטה וחווים שיפור משמעותי.
באשר לשאלתך, אם אתם מרדימים אותה לפי השלב השני כבר שבוע וחצי ומרגישים שההרדמות עוברות בקלות והיא נרדמת יחסית מהר, אתם בהחלט יכולים לעבור לשלב השלישי.
כל עוד אתם בחדר במהלך ההרדמות אתם מהווים קהל עבורה, ולכן אם היא משחקת שלא בשכיבה (נעמדת, מתיישבת וכו') השכיבו אותה על מנת להעביר מסר ברור שעכשיו זה לא זמן משחק אלא עליה לנסות ולהירדם.
בהצלחה,
שרון
תודה.
בשלב השלישי אתם יכולים הציב את הכיסא שעליו אתם יושבים רחוק יותר לכיוון הדלת, כך שכשביתך שוכבת במיטה היא לא תראה אתכם, אבל אם תרצה לבדוק תוכל להתרומם מעט ולראותכם. השכיבו אותה כרגיל לאחר טקס השינה וגשו לשבת על הכיסא. אם היא בוכה גשו להרגיע במיטה, ואם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים, ברגע שנרגעת החזירו למיטה וחיזרו לכיסא. המטרה היא שההירדמות הסופית שלה תהיה כשאתם יושבים על הכיסא.
בהצלחה,
שרון
1. מתי עוברים שלב? כשנעמדת במיטה מה עושים?
23/07/2010 11:47
הי אנחנו שמחות לבשר שאיכות השינה של שתינו השתפר פלאים!!!בתי ישנה כמעט לילה רצוף פרט לפעמים שמתעוררת מנביחות של כלב או מחיפוש אחר המוצץ.
כרגע היא נרדמת ללא מגע כשאני יושבת על ידה מזה שבוע וחצי.
רציתי לדעת מתי אפשר לעבור לשלב שבו אני יושבת מעט רחוק יותר ממיטתה ומה קורה אם היא קמה ונעמדת? האם להשכיבה בחזרה או לעשות משהו אחר?
יש לי מעט מאבקי כוח איתה בעת ההשכבה שבהם היא נעמדת ואני חוזרת ומשכיבה אותה ואומרת לה שעכשיו לא קמים יותר כי עכשיו לילה והולכים לישון, האם להמשיך ולהשכיבה או לחכות שהיא תשכב לבדה, מתישהו?
תודה רבה!!!
מאת: אורח/ת
2. מעבר שלב
24/07/2010 0:29
הי,אני מאד שמחה לשמוע שאתם מיישמי את השיטה וחווים שיפור משמעותי.
באשר לשאלתך, אם אתם מרדימים אותה לפי השלב השני כבר שבוע וחצי ומרגישים שההרדמות עוברות בקלות והיא נרדמת יחסית מהר, אתם בהחלט יכולים לעבור לשלב השלישי.
כל עוד אתם בחדר במהלך ההרדמות אתם מהווים קהל עבורה, ולכן אם היא משחקת שלא בשכיבה (נעמדת, מתיישבת וכו') השכיבו אותה על מנת להעביר מסר ברור שעכשיו זה לא זמן משחק אלא עליה לנסות ולהירדם.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי

3. מהו השלב השלישי?
26/07/2010 11:26
אשמח לדעת מהו השלב השלישי ובכלל אם אפשר לקבל איך שהוא פירוט של מכלול שלבים.תודה.
מאת: אורח/ת
4. השלב השלישי
26/07/2010 16:46
הי,בשלב השלישי אתם יכולים הציב את הכיסא שעליו אתם יושבים רחוק יותר לכיוון הדלת, כך שכשביתך שוכבת במיטה היא לא תראה אתכם, אבל אם תרצה לבדוק תוכל להתרומם מעט ולראותכם. השכיבו אותה כרגיל לאחר טקס השינה וגשו לשבת על הכיסא. אם היא בוכה גשו להרגיע במיטה, ואם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים, ברגע שנרגעת החזירו למיטה וחיזרו לכיסא. המטרה היא שההירדמות הסופית שלה תהיה כשאתם יושבים על הכיסא.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי

חזרה לעמוד הראשי של