פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת שמסרבת לישון בלול שלה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אמא לתינוקת בת חודש (הריון ראשון). כבר כמה זמן שהבת שלי לא מוכנה לישון בלול שלה. אני ובעלי מרדימים אותה על הידיים, על מנשא, בסלקל, בעגלה אבל אחרי כמה זמן (אחרי שנדמה שהיא ישנה שינה עמוקה) כשאנחנו מנסים להעביר אותה לישון במיטת התינוק (ואנחנו עושים את זה מאוד בעדינות) היא ישר מתעוררת ומתחילה לבכות ואפילו לצרוח. ניסינו להרדים אותה מלכתחילה גם בלול אבל היא כאילו לא מוכנה ללכת לישון שם. המזרון שלה קשיח אבל רגיל כך שאנחנו לא חושבים שלא נוח לה שם (או שכן?). מה אפשר לעשות?
ביתך עדיין מאד צעירה ולכן זה טבעי שתהיה זקוקה לעזרה בהרדמות. יחד עם זאת רצוי להתחיל לידד אותה עם המיטה בהקשר של שינה. כדי לעשות זאת השכיבו אותה כשהיא רגועה במיטתה ועיזרו לה להירדם עם מגע רצוף שלכם. אם היא בוכה והמגע במיטה אינו עוזר הרגיעו אותה על הידיים וברגע שנרגעת החזירו למיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות. ברגע שהיא תחווה מספר הירדמויות במיטה היא תרגיש בטוחה יותר במיטה וההתנגדות תפחת.
בהצלחה,
שרון
1. תינוקת שמסרבת לישון בלול שלה
25/07/2010 18:27
שלום,אני אמא לתינוקת בת חודש (הריון ראשון). כבר כמה זמן שהבת שלי לא מוכנה לישון בלול שלה. אני ובעלי מרדימים אותה על הידיים, על מנשא, בסלקל, בעגלה אבל אחרי כמה זמן (אחרי שנדמה שהיא ישנה שינה עמוקה) כשאנחנו מנסים להעביר אותה לישון במיטת התינוק (ואנחנו עושים את זה מאוד בעדינות) היא ישר מתעוררת ומתחילה לבכות ואפילו לצרוח. ניסינו להרדים אותה מלכתחילה גם בלול אבל היא כאילו לא מוכנה ללכת לישון שם. המזרון שלה קשיח אבל רגיל כך שאנחנו לא חושבים שלא נוח לה שם (או שכן?). מה אפשר לעשות?
מאת: יעלה27
2. שינה בלול
26/07/2010 23:05
הי,ביתך עדיין מאד צעירה ולכן זה טבעי שתהיה זקוקה לעזרה בהרדמות. יחד עם זאת רצוי להתחיל לידד אותה עם המיטה בהקשר של שינה. כדי לעשות זאת השכיבו אותה כשהיא רגועה במיטתה ועיזרו לה להירדם עם מגע רצוף שלכם. אם היא בוכה והמגע במיטה אינו עוזר הרגיעו אותה על הידיים וברגע שנרגעת החזירו למיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות. ברגע שהיא תחווה מספר הירדמויות במיטה היא תרגיש בטוחה יותר במיטה וההתנגדות תפחת.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של