פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » עזרה בהמשך השלבים של ההירדמות העמצית- השארת התינוקת לבד בחדרה..
עזרה בהמשך השלבים של ההירדמות העמצית- השארת התינוקת לבד בחדרה..
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני שמחה לבשר שאנחנו סיימנו את השלב השני של הירדמות עצמית כאשר אני נוכחת בחדר ובתי בת השנה מצליחה להרדם בכוחות עצמה.
ניסיתי לעבור לשלב שבו אני אומרת לה לילה טוב משכיבה אותה לישון ויוצאת מהחדר.
היא בכתה הרבה פעמים ובכל פעם נכנסתי אל החדר כדי להרגיעה, אפילו פעם אחת הרמתי אותה על הידיים ויצאתי.
הייתי צריכה להיכנס כ- 20 פעם אליה עד שבסופו של דבר הורדתי שלב לשלב בו אני יושבת בחדר אך רוק יותר ממיטתה ולא קרוב אליה. עדיין יש לה קשר עין איתי כשהיא שוכבת.
האם נהגתי נכון?
בבקשה הדריכי אותי להמשך.
בברכה והמון המון תודה.
כשנכנסתי לחדר ליטפתי אותה השכבתי אותה שוב במיטתה כי היא נעמדה וזרקה את המוצץ לריצפה מספר פעמים.
בקיצור היא נרדמה במיטתה ללא מגע רצוף כאשר אני יושבת כבלטה אחת/ מרצפה אחת רחוק יותר ממנה.
בבקשה הדרכה להמשך.
תודה!!!!
השלב השלישי בשיטת לילה טוב אינה יציאה מהחדר אלא נוכחות רחוקה יותר. כדי לעשות את השלב באופן נכון עשו זאת לפי ההסבר הבא:
הציבו את הכיסא שעליו אתם יושבים רחוק יותר לכיוון הדלת, כך שכשביתך שוכבת במיטה היא לא תראה אתכם, אבל אם תרצה לבדוק תוכל להתרומם מעט ולראותכם. השכיבו אותה כרגיל לאחר טקס השינה וגשו לשבת על הכיסא. אם היא בוכה גשו להרגיע במיטה, ואם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים, ברגע שנרגעת החזירו למיטה וחיזרו לכיסא. המטרה היא שההירדמות הסופית שלה תהיה כשאתם יושבים על הכיסא.
בכל השלבים, וגם לאחר סיום התהליך, אם היא בוכה חשוב שתיגשו על מנת להרגיע, במיטה או על הידיים ותזחירו למיטה רק כשנרגעת.
בהצלחה,
שרון
מה שקרה הוא שהיא קמה המון פעמים ונעמדה ביטה והיה עלי להשכיבה בחזרה בסביבות 15-20 פעם באופם רצוף, כלור איך שהשכבתי אותה היא נעמדה מייד שוב....
מה לעשות?
התופעה שאת מתארת אופיינית מכיוון שכל וד אתם בחדר אתם מהווים קהל עבורה. לכן, כשאתם עדיין נוכחים בחדר חשוב להשכיב בכל פעם כדי להעביר מסר שזה אינו זמן משחק אלא עליה לנסות ולהירדם.
בהצלחה,
שרון
זה ממש בלתי נסבל, בתי נעמדת בלי הרף במיטתה וכל שניה עלי לקום מהישיבה שלי ליד הדלת ולהשכיבה בחזרה.
בתי כעת לא ישנה שנת בוקר יותר והיא ישנה בד"כ 3 שעות בשנת הצהריים בין 13:00-16:00, עושה רושם שהיא לא עייפה ב20:00
מה עלי לעשות?
אני רוצה כבר לצאת מהחדר ולעבור שלב מתי עושה זאת ואיך?
אני לא רוצה שהיא תטרטר אותי אליה בלי הפוגה.
מחכה לתשובת.
תודה! :)
לגבי שעת ההשכבה, נסי לשים לב לסימני העייפות שלה. הרדמה ארוכה אינה בהכרח סימן לכך שהיא לא עייפה. יכול להיות שהיא דווקא במצב של עייפות יתר שמקשה עליה את תהליך ההירדמות.
לגבי העיתוי של יציאה מהחדר ומעבר לשלב הבא, מכיוון שאני לא מלווה אתכם אני לא יכולה לומר בוודאות האם זהו הזמן הנכון. באופן עקרוני כשההרדמות קלות ורגועות וניכר שיש בשלות למעבר, אז נכון להמשיך ולהתקדם.
בהצלחה,
שרון
1. עזרה בהמשך השלבים של ההירדמות העמצית- השארת התינוקת לבד בחדרה..
26/07/2010 11:18
הי,אני שמחה לבשר שאנחנו סיימנו את השלב השני של הירדמות עצמית כאשר אני נוכחת בחדר ובתי בת השנה מצליחה להרדם בכוחות עצמה.
ניסיתי לעבור לשלב שבו אני אומרת לה לילה טוב משכיבה אותה לישון ויוצאת מהחדר.
היא בכתה הרבה פעמים ובכל פעם נכנסתי אל החדר כדי להרגיעה, אפילו פעם אחת הרמתי אותה על הידיים ויצאתי.
הייתי צריכה להיכנס כ- 20 פעם אליה עד שבסופו של דבר הורדתי שלב לשלב בו אני יושבת בחדר אך רוק יותר ממיטתה ולא קרוב אליה. עדיין יש לה קשר עין איתי כשהיא שוכבת.
האם נהגתי נכון?
בבקשה הדריכי אותי להמשך.
בברכה והמון המון תודה.
מאת: אורח/ת
2. נראה כאילו רגרסיה???...
26/07/2010 11:22
שכחתי לציין שכאילו יש פתאום שוב צורך להרגעות במגע.כשנכנסתי לחדר ליטפתי אותה השכבתי אותה שוב במיטתה כי היא נעמדה וזרקה את המוצץ לריצפה מספר פעמים.
בקיצור היא נרדמה במיטתה ללא מגע רצוף כאשר אני יושבת כבלטה אחת/ מרצפה אחת רחוק יותר ממנה.
בבקשה הדרכה להמשך.
תודה!!!!
3. שלב שלישי
26/07/2010 17:02
הי,השלב השלישי בשיטת לילה טוב אינה יציאה מהחדר אלא נוכחות רחוקה יותר. כדי לעשות את השלב באופן נכון עשו זאת לפי ההסבר הבא:
הציבו את הכיסא שעליו אתם יושבים רחוק יותר לכיוון הדלת, כך שכשביתך שוכבת במיטה היא לא תראה אתכם, אבל אם תרצה לבדוק תוכל להתרומם מעט ולראותכם. השכיבו אותה כרגיל לאחר טקס השינה וגשו לשבת על הכיסא. אם היא בוכה גשו להרגיע במיטה, ואם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים, ברגע שנרגעת החזירו למיטה וחיזרו לכיסא. המטרה היא שההירדמות הסופית שלה תהיה כשאתם יושבים על הכיסא.
בכל השלבים, וגם לאחר סיום התהליך, אם היא בוכה חשוב שתיגשו על מנת להרגיע, במיטה או על הידיים ותזחירו למיטה רק כשנרגעת.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי

4. תודה על המענה המהיר יש עדיין התלבטות. מחכה לתשובתך המלומדת
26/07/2010 20:58
ביצעתי את החלק של נוכחות ההורית אך במקום בו היא רואה אותי וממחר אשנה זאת אשב ליד הדלת.מה שקרה הוא שהיא קמה המון פעמים ונעמדה ביטה והיה עלי להשכיבה בחזרה בסביבות 15-20 פעם באופם רצוף, כלור איך שהשכבתי אותה היא נעמדה מייד שוב....
מה לעשות?
5. נעמדת ואני משכיבה לפחות 15 פעם בכל לילה
29/07/2010 23:46
הי אני חכה לתשובה מה עלי לעשות עם בתי בת השנה שכל השכבה אני משכיבה אותה המון פעמים ואנחנו בשלב השלישי כפי שהצעת לנו לעשות... מאת: אורח/ת
6. נעמדת במיטה
31/07/2010 10:06
הי,התופעה שאת מתארת אופיינית מכיוון שכל וד אתם בחדר אתם מהווים קהל עבורה. לכן, כשאתם עדיין נוכחים בחדר חשוב להשכיב בכל פעם כדי להעביר מסר שזה אינו זמן משחק אלא עליה לנסות ולהירדם.
בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי

7. בהמשך...
02/08/2010 21:25
אני חייבת עזרה דחופה,זה ממש בלתי נסבל, בתי נעמדת בלי הרף במיטתה וכל שניה עלי לקום מהישיבה שלי ליד הדלת ולהשכיבה בחזרה.
בתי כעת לא ישנה שנת בוקר יותר והיא ישנה בד"כ 3 שעות בשנת הצהריים בין 13:00-16:00, עושה רושם שהיא לא עייפה ב20:00
מה עלי לעשות?
אני רוצה כבר לצאת מהחדר ולעבור שלב מתי עושה זאת ואיך?
אני לא רוצה שהיא תטרטר אותי אליה בלי הפוגה.
מחכה לתשובת.
תודה! :)
8. המשך
03/08/2010 8:29
הי,לגבי שעת ההשכבה, נסי לשים לב לסימני העייפות שלה. הרדמה ארוכה אינה בהכרח סימן לכך שהיא לא עייפה. יכול להיות שהיא דווקא במצב של עייפות יתר שמקשה עליה את תהליך ההירדמות.
לגבי העיתוי של יציאה מהחדר ומעבר לשלב הבא, מכיוון שאני לא מלווה אתכם אני לא יכולה לומר בוודאות האם זהו הזמן הנכון. באופן עקרוני כשההרדמות קלות ורגועות וניכר שיש בשלות למעבר, אז נכון להמשיך ולהתקדם.
בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי

חזרה לעמוד הראשי של