פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מתיישבת ולא יודעת איך לחזור לישון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני זקוקה לעצתך לגבי בתי בת ה 8 חודשים. לאחרונה היא החלה להתעורר ולהתיישב במיטתה. נראה כאילו היא מופתעת מהסיטואציה ולא מצליחה לחזור ולשכב אלא רק בעזרתי. תופעה זו מתרחשת המון פעמים בלילה ולפעמים מרוב עייפות, אחרי שהרמתי אותה מספר פעמים אני מחברת אותה לציצי מה שמקנה לי קצת שקט. אני יודעת שזה גרוע אבל לעיתים אני עושה זאת ממש מתוך שינה.
אשמח לעזרה,
ענת
התופעה שאת מתארת של התיישבות, היעמדות, שינוי תנוחה במיטה מאד אופיינית לתינוקות ולעיתים אכן יוצרת יותר יקיצות במהלך הלילה. בדרך כלל זהדבר שחולף מעצמו תוך זמן קצר, אבל ייתכן שההשכבה בכל התעוררות יצרה אצלה תלות, התלות הזו היא שגורמת לעוד ועוד התעוררויות. אם היא כבר יודעת כיצד לעבור מישיבה לשכיבה, כשהיא מתעוררת ומצפה לך בישיבה על מנת שתחזירי אותה לשכיבה, את יכולה רק להרגיע במיטה עם מגע אך לאפשר לה לחזור לבד לתנוחת שכיבה.
בהצלחה,
שרון
1. מתיישבת ולא יודעת איך לחזור לישון
26/07/2010 21:40
היי שרון,אני זקוקה לעצתך לגבי בתי בת ה 8 חודשים. לאחרונה היא החלה להתעורר ולהתיישב במיטתה. נראה כאילו היא מופתעת מהסיטואציה ולא מצליחה לחזור ולשכב אלא רק בעזרתי. תופעה זו מתרחשת המון פעמים בלילה ולפעמים מרוב עייפות, אחרי שהרמתי אותה מספר פעמים אני מחברת אותה לציצי מה שמקנה לי קצת שקט. אני יודעת שזה גרוע אבל לעיתים אני עושה זאת ממש מתוך שינה.
אשמח לעזרה,
ענת
מאת: אורח/ת
2. מתיישבת במיטה...
31/07/2010 9:56
הי,התופעה שאת מתארת של התיישבות, היעמדות, שינוי תנוחה במיטה מאד אופיינית לתינוקות ולעיתים אכן יוצרת יותר יקיצות במהלך הלילה. בדרך כלל זהדבר שחולף מעצמו תוך זמן קצר, אבל ייתכן שההשכבה בכל התעוררות יצרה אצלה תלות, התלות הזו היא שגורמת לעוד ועוד התעוררויות. אם היא כבר יודעת כיצד לעבור מישיבה לשכיבה, כשהיא מתעוררת ומצפה לך בישיבה על מנת שתחזירי אותה לשכיבה, את יכולה רק להרגיע במיטה עם מגע אך לאפשר לה לחזור לבד לתנוחת שכיבה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של