פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » מתי אפשר להשכיב את התינוקת במיטה ולצאת לגמרי מהחדר?
מתי אפשר להשכיב את התינוקת במיטה ולצאת לגמרי מהחדר?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

עדיין ההשכבות לא עוברות "חלק" היא בוכה כמה פעמים ואני ניגשת אליה, היא זורקת את המוצץ/ הדובי שלה מידי פעם לריצפה היא מתיישבת במיטה מנסה לטפס על שלבי המיטה...
אני חוששת שהיא יוצרת עת תלות בנוכחות שלי בחדרה וחוששת לעבור לשלב הבא ובעצם לא להצליח בו כי היא תקרא לי/ תבכה.
אנחנו כעב שבועיים בשלב הזה.
כעת היא נרדמת תוך 20-30 דק' כשאני יושבת בחדרה ועלי עדיין להשכיבה לעיתים דיי קרובות כי היא נעמדת במיטתה מדברת לעצמה ופעילה מאוד.
יש לציין שהיא מאוד אוהבת לישון ויכולה לישון שנת בוקר טובה וגם שנת צהריים ארוכה , שעתיים וחצי בערך.
היא בד"כ מתעוררת משנת הצהריים סביבות 15:30- 16.
איך עוברים שלב? מתי? ומה עלי לעשות על מנת שאצליח בו? מבלי להיכנס לחדר ולצאת בלי הפסקה?
תודה
מכיוון שאני לא מכירה את המקרה באופן אישי, אני לא יכולה לומר לך בוודאות האם זהו העיתוי הנכון לצאת מהחדר ולאפשר לה להירדם לבד. באופן כללי, כל שלב אמור להימשך מספר ימים - שבוע (כשהשלב מתבצע באופן נכון), וכשההרדמות הופכות לקלות יחסית, ללא התנגדות רבה או בכי זה הזמן לעבור לשלב הבא, לפני שתתרחש שוב עמידות ורגרסיה. כדי לעבור לשלב האחרון יש לצאת לאחר ההשכבה במיטה ולאפשר לה להירדם כשאתם מחוץ לחדר. גם בשלב הזה חשוב להיענות לכל בכי ולהיכנס לחדר כמה שצריך על מנת להרגיע. עם הזמן הבדיקות ילכו ויפחתו עד להירדמות עצמאית רגועה וקצרה.
בהצלחה,
שרון
1. מתי אפשר להשכיב את התינוקת במיטה ולצאת לגמרי מהחדר?
02/08/2010 21:32
בתי בת שנה ויומיים, כרגע נרדמת כשאני נוכחת בחדר ויושבת ליד דלת הכניסה לחדר כך שכאשר הוא רוצה לראות אותי היא מרימה את ראשה ומביטה.(ני פועלת לפי ההנחיות שלך).עדיין ההשכבות לא עוברות "חלק" היא בוכה כמה פעמים ואני ניגשת אליה, היא זורקת את המוצץ/ הדובי שלה מידי פעם לריצפה היא מתיישבת במיטה מנסה לטפס על שלבי המיטה...
אני חוששת שהיא יוצרת עת תלות בנוכחות שלי בחדרה וחוששת לעבור לשלב הבא ובעצם לא להצליח בו כי היא תקרא לי/ תבכה.
אנחנו כעב שבועיים בשלב הזה.
כעת היא נרדמת תוך 20-30 דק' כשאני יושבת בחדרה ועלי עדיין להשכיבה לעיתים דיי קרובות כי היא נעמדת במיטתה מדברת לעצמה ופעילה מאוד.
יש לציין שהיא מאוד אוהבת לישון ויכולה לישון שנת בוקר טובה וגם שנת צהריים ארוכה , שעתיים וחצי בערך.
היא בד"כ מתעוררת משנת הצהריים סביבות 15:30- 16.
איך עוברים שלב? מתי? ומה עלי לעשות על מנת שאצליח בו? מבלי להיכנס לחדר ולצאת בלי הפסקה?
תודה
מאת: אורח/ת
2. לצאת מהחדר
07/08/2010 9:55
הי,מכיוון שאני לא מכירה את המקרה באופן אישי, אני לא יכולה לומר לך בוודאות האם זהו העיתוי הנכון לצאת מהחדר ולאפשר לה להירדם לבד. באופן כללי, כל שלב אמור להימשך מספר ימים - שבוע (כשהשלב מתבצע באופן נכון), וכשההרדמות הופכות לקלות יחסית, ללא התנגדות רבה או בכי זה הזמן לעבור לשלב הבא, לפני שתתרחש שוב עמידות ורגרסיה. כדי לעבור לשלב האחרון יש לצאת לאחר ההשכבה במיטה ולאפשר לה להירדם כשאתם מחוץ לחדר. גם בשלב הזה חשוב להיענות לכל בכי ולהיכנס לחדר כמה שצריך על מנת להרגיע. עם הזמן הבדיקות ילכו ויפחתו עד להירדמות עצמאית רגועה וקצרה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של