פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינוי במשך השינה ביום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 8 חודשים ולאחרונה השינה במהלך הבוקר החלה להתקצר, בעבר שינת הבוקר היתה שעה וחצי היום הוא ישן 45 דקות, רציתי לדעת איך מתחלק זמן השינה ביום לתינוקות שמתקרבים לשנה.
ובנושא אחר, לעיתים מתעורר בלילה בבכי, אנחנו מרגיעים אותו (לפעמים זה לוקח 20 דקות) ומחזירים למיטה, ממה זה נובע והאם אנחנו נוהגים נכון איתו.
בגילו של בנך רוב הילדים ישנים פעמיים במהלך היום, כשמה שחשוב הוא שלפחות אחת מהתנומות תהיה של שעה לפחות. באופן כללי הוא אמור לישון כ- 14 שעות בממוצע ביממה. בכל מקרה, חשוב לראות את הילד, עד כמה הוא חיוני במהלך היום וכיצד הוא מתפקד וכך תוכלי להחליט האם התנומות במהלך היום מספיקות לו.
לגבי השאלה על הבכי בלילה, חשוב להיענות לכל בכי ולהרגיע במגע, אפשר תמיד לנסות קודם בתוך המיטה ואם זה לא עוזר להוציא ולהרגיע על הידיים. מכיוון שאני לא מכירה את המקרה ואת הרגלי השינה שלו אני לא יכולה לדעת מה המקור לבכי, אבל בכל מקרה חשוב להיענות לכל בכי.
בהצלחה,
שרון
1. שינוי במשך השינה ביום
06/08/2010 10:30
שלום רב,בני בן 8 חודשים ולאחרונה השינה במהלך הבוקר החלה להתקצר, בעבר שינת הבוקר היתה שעה וחצי היום הוא ישן 45 דקות, רציתי לדעת איך מתחלק זמן השינה ביום לתינוקות שמתקרבים לשנה.
ובנושא אחר, לעיתים מתעורר בלילה בבכי, אנחנו מרגיעים אותו (לפעמים זה לוקח 20 דקות) ומחזירים למיטה, ממה זה נובע והאם אנחנו נוהגים נכון איתו.
מאת: אורח/ת
2. שינה במהלך היום
09/08/2010 15:30
הי,בגילו של בנך רוב הילדים ישנים פעמיים במהלך היום, כשמה שחשוב הוא שלפחות אחת מהתנומות תהיה של שעה לפחות. באופן כללי הוא אמור לישון כ- 14 שעות בממוצע ביממה. בכל מקרה, חשוב לראות את הילד, עד כמה הוא חיוני במהלך היום וכיצד הוא מתפקד וכך תוכלי להחליט האם התנומות במהלך היום מספיקות לו.
לגבי השאלה על הבכי בלילה, חשוב להיענות לכל בכי ולהרגיע במגע, אפשר תמיד לנסות קודם בתוך המיטה ואם זה לא עוזר להוציא ולהרגיע על הידיים. מכיוון שאני לא מכירה את המקרה ואת הרגלי השינה שלו אני לא יכולה לדעת מה המקור לבכי, אבל בכל מקרה חשוב להיענות לכל בכי.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של