התעוררויות בלילה - רגרסיה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררויות בלילה - רגרסיה
24/08/2010 8:52
היי
בתי בת 7 וחצי חודשים. עד גיל 6 חודשים ינקה כמעט מלא.
מזה כחודש וחצי מאז הפסקת ההנקה הורגליה לישון "רצוף" כלומר: בקבוק בשבע וחצי - שמונה ובקבוק נוסף בסביבות אחת עשרה מתוך שינה.
בבקבוק של ארוחת החלום לאט לאט הפחתי בכמויות והגדלתי את כמות הבקבוק של הערב. עד שבוע שעבר אכלה 240 בערב ו- 60 בחלום.
משבוע שעבר החלה רגרסיה והיא החלה להתעורר מס' פעמים בלילה ( שתיים שלוש ארבע לפנות בוקר). חשבתי שאולי לא מרגישה טוב ואולי זה שיניים אולי החום.... באמת היה יום של שיניי. אבל אתמול היא פשוט התעוררה סתם... היתה ערה במשך שעה ולא הסכימה לחזור למיטה. בסוף בעלי התייאש ונתן לה בקבוק אוכל ורק ככה נרדמה שוב.

איך אני מחזירה אותה להרגלי השינה הקודמים ואף משפרת את זה?

תודה.
עינת
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בשינה
24/08/2010 16:53
הי,

מהדברים שאת מתארת נשמע שביתך אמנם ישנה יפה אבל קיבלה עזרה בהרדמות, בתחילת הלילה של הבקבוק ואחכ האכלת החלום. האכלת חלום בדרך כלל אינה משפרת את השינה אלא להיפך, יוצרת תלות שמקבעת התעוררות ואף גוררת בעקבותיה התעוררויות נוספות.
כדי להפסיק את ההתעוררויות שלה חשוב לעבוד איתה על הירדמות עצמאית לחלוטין, גם בתחילת הלילה וגם בהמשך הלילה אם מתעוררת. אני מאד ממליצה להפסיק מייד את האכלת החלום ולהחליט מראש על זמני הארוחות. אם היא מתעוררת לפני זמן הארוחה החזירו אותה לישון בלי הבקבוק.
באשר לאופן ההרדמה, אני לא יודעת איך כרגע היא נרדמת ובאיזה שלב אתם נמצאים. חשוב שתגיעו איתה להירדמות עצמאית וכמו כן תפסיקו בהדרגה את ההאכלות בלילה וכך תוכלו להינות מלילה רצוף.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.