בת שנה ושבעה חודשים שלוקח לה זמן לישון

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנה ושבעה חודשים שלוקח לה זמן לישון
16/11/2010 15:56
שלום
אני אב לילדה בת שנה ושבעה חודשים שלוקח לה כמעט שעה להרדם
לפני השינה אנו עושים לה אמבטיה והיא אוכלת ארוחת ערב
לאחר מכן אנו מודיעים לה שבעוד כמה דקות הולכים לישון כי כעת לילה
לאחר כמה דקות מכבים אורות שמים אותה במיטתה ואנו יושבים במיטתנו ומחכים שהיא תרדם
במהלך ארבעים דקות או שעה לפעמים היא קמה שוב ושוב זורקת את השמיכה האהובה עליה עלינו ומצפה שנכסה אותה שוב ושוב פעם אני ופעם בת זוגתי
היא משחקת צוחקת ובועטת בסורגי המיטה
שאלתי היא האם זה טבעי והאם עלינו לעשות משהו על מנת שהיא תירדם לבד
כמו כן אין אפשרות שאנו נצא מהחדר היות ופעם אחת היא טיפסה על סורגי המיטה ולמזלנו קפצה על המיטה שלנו ולא קרה כלום אך בפעם הבאה זה יכול להיגמר על הרצפה ואנו כמובן לא מעוניינים בכך
בקרוב נארגן לה מיטת מעבר אני לא יודע אם זה יעזור או לא אבל בכל מקרה אשמח לדעת כיצד לגרום לה להיות עצמאית ולהרדם לבד ומהר
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ושבעה חודשים
17/11/2010 23:14
הי,

מהתיאור שלך נשמע שתהליך ההירדמות של ביתך ארוך ומייגע והנוכחות שלכם בזמן ההרדמה עדיין נדרשת. לא ציינת איך היא היתה נרדמת לפני שהצליחה לקפוץ מהמיטה ובכל מקרה הירדמות של ילדה בגילה צריכה להיות עצמאית וכמו כן קצרה בהרבה.
אני מבינה את החשש שלכם להשאיר אותה לבד בזמן ההירדמות ותוכלו כמובן לעשות זאת ברגע שתרגישו בטוחים יותר מבחינה בטיחותית. עד אז חשוב שתעבירו מסר מאד ברור שזמן ההרדמה אינו זמן משחק אלא עליה לנסות ולהירדם. למשל, בנושא השמיכה אם היא מפריעה לתהליך ההירדמות אתם יכולים להוציא אתשמיכה מהמיטה. כל עוד אתם נוכחין בחדר אתם מהווים קהל עבורה וזה בעייתי ולכן חשוב שלא תשתפו פעולה עם הנסיונות שלה ליצור איתכם אינטראקציה.

בהצלחה,
שרון
מאת: אורח/ת
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB