פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הפרעות שינה אצל ילדה בת שנה ושבעה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ממה יכולה לנבוע ההפרעה בשינה? האם אלו סיוטים?
מכיוון שאני לא מכירה את הרגלי השינה של ביתך, אני לא יכולה לומר בוודאות מהי הסיבה להתעוררויות הארוכות שאתם חווים. יכול להיות שמדובר בסיוטים, אם אכן מדובר בסיוטי לילה, חשוב שתחבקו אותה ותרגיעו, תהיו איתה בקושי שהיא חווה אבל תמשיכו להקפיד על כך שהיא תירדם לבד. כשילד חווה סיוטי לילה חשוב שלא להוציא אותו מההחדר כדי שלא להעביר מסר שהמיטה שלו או החדר אינם מקום בטוח. הישארו איתה בחדר, הרגיעו והחזירו מייד למיטה על מנת שתחזור לישון באופן עצמאי.
אין ברשותי מספיק מידע על הרגלי השינה של רוני ולכן חשוב לי להזכיר שחלונות עירות נגרמים פעמים רבות בשל עמידות לגורמי תלות חיצוניים שקיימים אצל הילד ועוזרים לו להירדם. במקרה כזה, כדי להפסיק את היקיצות הארוכות יש ללמד את הילד להירדם באופן עצמאי לחלוטין גם בתחילת הלילה וגם במהלכו,
בהצלחה,
שרון
1. הפרעות שינה אצל ילדה בת שנה ושבעה חודשים
20/11/2010 20:55
שלום שמי סמדר והבת שלי רוני בת שנה ושבעה חודשים. סדר השינה שלה הוא קבוע - בקבוק אמבטיה ולמיטה - היא לא נרדמת על הידיים אלא להיפך מבקשת את המיטה ונרדמת לבד. בלילות האחרונים רוני לא מוכנה להיכנס למיטה רוצה רק על הידיים (כשמנסים להכניס אותה למיטה היא צורחת), בלילה מתעוררת עם בכי ורוצה רק על הידיים וגם לא מוכנה לחזור לישון - נרדמת לבסוף רק אחרי שעתיים / שלוש.ממה יכולה לנבוע ההפרעה בשינה? האם אלו סיוטים?
מאת: אורח/ת
2. הפרעות שינה - בת שנה ושבעה חודשים
27/11/2010 21:02
הי,מכיוון שאני לא מכירה את הרגלי השינה של ביתך, אני לא יכולה לומר בוודאות מהי הסיבה להתעוררויות הארוכות שאתם חווים. יכול להיות שמדובר בסיוטים, אם אכן מדובר בסיוטי לילה, חשוב שתחבקו אותה ותרגיעו, תהיו איתה בקושי שהיא חווה אבל תמשיכו להקפיד על כך שהיא תירדם לבד. כשילד חווה סיוטי לילה חשוב שלא להוציא אותו מההחדר כדי שלא להעביר מסר שהמיטה שלו או החדר אינם מקום בטוח. הישארו איתה בחדר, הרגיעו והחזירו מייד למיטה על מנת שתחזור לישון באופן עצמאי.
אין ברשותי מספיק מידע על הרגלי השינה של רוני ולכן חשוב לי להזכיר שחלונות עירות נגרמים פעמים רבות בשל עמידות לגורמי תלות חיצוניים שקיימים אצל הילד ועוזרים לו להירדם. במקרה כזה, כדי להפסיק את היקיצות הארוכות יש ללמד את הילד להירדם באופן עצמאי לחלוטין גם בתחילת הלילה וגם במהלכו,
בהצלחה,
שרון
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות