פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינה מאוחרת
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כשהוא מגיע מהגן בערך בשעה 5 הוא ישר הולך למחשב ומבקש שניתן לו לראות משהו במחשב .
הבעיה היא שהוא יושב מול המחשב כמעט שעות בערך בשעה 6 וחצי הוא מקבל ארוחת ערב ליד המחשב ואז בשעה 7וחצי מקלחת כיבוי אורות ובקבוק מטרנה .ועד כמעט 10 הוא יושב לראות במחשב והוא מאד ממושמע ולא יורד מהמיטה שלו.
אנחנו לא יודעים מה לעשות ? איך לגרום לו לישון מוקדם יותר יש לציין שהוא מתעורר בערך ב7 בבוקר ובגן הוא ישן כמעט שעתיים וחצי.
מה עושים ?? אנחנו זקוקים לעזרה
אני ילדתי לפני חודש וזה מאד מקשה עלינו שהוא ישן בשעה כזאת.
המוןתודה
אני מבינה שהילד שלכם יושב שעות ארוכות מול המחשב, דבר המשפיע בין היתר על השינה שלו. בגילו שעות ההשכבה האופטימליות הן 18:30-20:00 כך שבנך באמת הולך לישון מאד מאוחר ולא ישן מספיק שעות בלילה. למחסור בשינה יש השפעות שליליות רבות ולכן רצוי מאד שתתחילו בתהליך של שינוי והקדמת זמן השינה.
החליטו על טקס שינה מוגדר שבסיומו הוא יכנס למיטה וילך לישון ולא ימשיך את הצפיה במחשב. הקפידו שטקס השינה יחזור על עצמו בכל יום והתעקשו על כך שאחרי האמבטיה, ההתארגנות בחדר והבקבוק הוא יכנס למיטה שלו וילך לישון. הנחישות שלכם וההתעקשות הם שיביאו לשינוי ולכך שהוא ירדם בשעה מוקדמת יותר ויזכה לשינה ארוכה.
בהצלחה,
שרון
1. שינה מאוחרת
25/11/2010 10:33
שלום יש לנו ילד מקסים ופיקח בן שנה ו11 חודשים -הבעיה אצלו היא שהוא הולך לישון מאד מאוחר .כשהוא מגיע מהגן בערך בשעה 5 הוא ישר הולך למחשב ומבקש שניתן לו לראות משהו במחשב .
הבעיה היא שהוא יושב מול המחשב כמעט שעות בערך בשעה 6 וחצי הוא מקבל ארוחת ערב ליד המחשב ואז בשעה 7וחצי מקלחת כיבוי אורות ובקבוק מטרנה .ועד כמעט 10 הוא יושב לראות במחשב והוא מאד ממושמע ולא יורד מהמיטה שלו.
אנחנו לא יודעים מה לעשות ? איך לגרום לו לישון מוקדם יותר יש לציין שהוא מתעורר בערך ב7 בבוקר ובגן הוא ישן כמעט שעתיים וחצי.
מה עושים ?? אנחנו זקוקים לעזרה
אני ילדתי לפני חודש וזה מאד מקשה עלינו שהוא ישן בשעה כזאת.
המוןתודה
מאת: אורח/ת
2. שינה מאוחרת
27/11/2010 20:52
הי,אני מבינה שהילד שלכם יושב שעות ארוכות מול המחשב, דבר המשפיע בין היתר על השינה שלו. בגילו שעות ההשכבה האופטימליות הן 18:30-20:00 כך שבנך באמת הולך לישון מאד מאוחר ולא ישן מספיק שעות בלילה. למחסור בשינה יש השפעות שליליות רבות ולכן רצוי מאד שתתחילו בתהליך של שינוי והקדמת זמן השינה.
החליטו על טקס שינה מוגדר שבסיומו הוא יכנס למיטה וילך לישון ולא ימשיך את הצפיה במחשב. הקפידו שטקס השינה יחזור על עצמו בכל יום והתעקשו על כך שאחרי האמבטיה, ההתארגנות בחדר והבקבוק הוא יכנס למיטה שלו וילך לישון. הנחישות שלכם וההתעקשות הם שיביאו לשינוי ולכך שהוא ירדם בשעה מוקדמת יותר ויזכה לשינה ארוכה.
בהצלחה,
שרון
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות