פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינת צהריים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי עוד מעט בת שנתיים , עדיין יונקת לפני השינה ובלילה והיא ישנה איתנו בחדר כי אין לנו מקום אחר. מהיום שהיא נולדה היה רק לילה אחד שישנה רצוף. היא מתעוררת בין פעמיים לחמש פעמים במשך הלילה... לפעמים לשתות מים לפעמים לעשות פיפי לפעמים לינוק ולפעמים היא ממש מתעוררת ורוצה ללכת לשחק בסלון (כמובן שלא מרשים לה והיא בוכה בהיסטריה ובסוף נירדמת). כאשר היא רוצה לשתות היא בדכ שותה וישר חוזרת לישון בכוחות עצמה אבל במקרים אחרים היא כל הזמן מבקשת לינוק ואם לא נותנים לה היא נכנסת להיסטריה ולא נירדמת עד שנותנים לה גם אם זה לוקח שעתיים. אני לא ככ יודעת מה לעשות.
גם להרדים אותה בצהריים נהיה די קשה. לפעמים זה לוקח לי יותר משעה. האם כדאי לוותר על שינת צהריים ?
מתיאור הדברים נשמע שביתך עדיין זקוקה ללא מעט עזרה בהרדמות ומכאן הקושי שאת חווים עם השינה שלה וההתעוררויות הרבות יחסית. לדעתי זה לא יהיה נכון לוותר על שנת הצהריים מכיוון שבגילה היא עדיין זקוקה לה וזו שינה חשובה. הדרך להתמודד עם הבעיה היא לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית גם במהלך היום וגם בלילה ובכך תכלו להגיע להרדמות קצרות ורגועות.
בהצלחה,
שרון
1. שינת צהריים
09/12/2010 20:19
שלום,בתי עוד מעט בת שנתיים , עדיין יונקת לפני השינה ובלילה והיא ישנה איתנו בחדר כי אין לנו מקום אחר. מהיום שהיא נולדה היה רק לילה אחד שישנה רצוף. היא מתעוררת בין פעמיים לחמש פעמים במשך הלילה... לפעמים לשתות מים לפעמים לעשות פיפי לפעמים לינוק ולפעמים היא ממש מתעוררת ורוצה ללכת לשחק בסלון (כמובן שלא מרשים לה והיא בוכה בהיסטריה ובסוף נירדמת). כאשר היא רוצה לשתות היא בדכ שותה וישר חוזרת לישון בכוחות עצמה אבל במקרים אחרים היא כל הזמן מבקשת לינוק ואם לא נותנים לה היא נכנסת להיסטריה ולא נירדמת עד שנותנים לה גם אם זה לוקח שעתיים. אני לא ככ יודעת מה לעשות.
גם להרדים אותה בצהריים נהיה די קשה. לפעמים זה לוקח לי יותר משעה. האם כדאי לוותר על שינת צהריים ?
מאת: אורח/ת
2. שנת צהריים
13/12/2010 8:57
הי,מתיאור הדברים נשמע שביתך עדיין זקוקה ללא מעט עזרה בהרדמות ומכאן הקושי שאת חווים עם השינה שלה וההתעוררויות הרבות יחסית. לדעתי זה לא יהיה נכון לוותר על שנת הצהריים מכיוון שבגילה היא עדיין זקוקה לה וזו שינה חשובה. הדרך להתמודד עם הבעיה היא לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית גם במהלך היום וגם בלילה ובכך תכלו להגיע להרדמות קצרות ורגועות.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של