פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הדרמה/ הרדמה על הידיים..
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כתבתי לך מוקדם יותר הבוקר לגבי התינוקת שלי שמוכנה להירדם רק בהנקה,אני לא מוצאת את הודעה לכן פתחתי נושא חדש.
קודם כל ענית לי במהרה ועל כך תודה!
קיבלתי את עצתך על כך שעדיף לא לקבע לך דפוס חדש של כדור או ידיים על אף שהוא איננו הנקה. בשינת הבוקר, עוד לפני שקיבלתי את הודעתך ניסיתי להרדימה על כדור או ידיים והיא סירבה בכל תוקף(במהלך 40 דק').
בדרך שאת הצעת אני גם נתקלת בקושי רב- אני משכיבה אותה במיטה והיא מתחילה בבכי היסטרי ושמרימה להרגיע לא מפסיקה... לכן אני לא בטוחה שזו הדרך המתאימה לה..
רקע על התינוקת המתוקה- היא ממש תינוקת נינוחה ורגועה בכל מה שקשור בתחומים אחרים ביומה. רק סביב השינה נוצר קושי כזה.עד גיל שלושה חודשים התעוררה פעם אחת בלילה והשינוי התחיל בגיל 4 חודשים, עם הזמן זה רק נעשה קשה יותר כמובן.
אשמח אם תוכלי לחזור ולייעץ לי מניסיונך בעניין!
תודה ..
נוגה (המותשת..)
אני מבינה שכשהתחלת בניסיונות הרדמה במיטה התהליך לווה בבכ והתנגדות. זה טבעי שביתך תתנגד לשינוי ותגיב כך, ועדיין כדי ליידד אותה עם המיטה חשוב שהיא תלמד להירדם בה ולא באופן אחר. ההתמדה והעקביות הם המפתח להצלחה, וככל שתתמידי ולא תוותרי כך יהיה לה קל יותר להטמיע את השינוי. בכל פעם שהיא בוכה הרימי אותה והרגיעי על הידיים. יכול להיות שבהרדמות הראשונות זה יקח זמן אבל מהר מאד הקושי יפחת והבכי יפסק. מנסיוני כשעושים את השלב באופן נכון ועקבי אחרי לילה או שניים השיפור הוא מאד משמעותי.
בהצלחה,
שרון
1. הדרמה/ הרדמה על הידיים..
13/12/2010 11:53
שרון שלום,כתבתי לך מוקדם יותר הבוקר לגבי התינוקת שלי שמוכנה להירדם רק בהנקה,אני לא מוצאת את הודעה לכן פתחתי נושא חדש.
קודם כל ענית לי במהרה ועל כך תודה!
קיבלתי את עצתך על כך שעדיף לא לקבע לך דפוס חדש של כדור או ידיים על אף שהוא איננו הנקה. בשינת הבוקר, עוד לפני שקיבלתי את הודעתך ניסיתי להרדימה על כדור או ידיים והיא סירבה בכל תוקף(במהלך 40 דק').
בדרך שאת הצעת אני גם נתקלת בקושי רב- אני משכיבה אותה במיטה והיא מתחילה בבכי היסטרי ושמרימה להרגיע לא מפסיקה... לכן אני לא בטוחה שזו הדרך המתאימה לה..
רקע על התינוקת המתוקה- היא ממש תינוקת נינוחה ורגועה בכל מה שקשור בתחומים אחרים ביומה. רק סביב השינה נוצר קושי כזה.עד גיל שלושה חודשים התעוררה פעם אחת בלילה והשינוי התחיל בגיל 4 חודשים, עם הזמן זה רק נעשה קשה יותר כמובן.
אשמח אם תוכלי לחזור ולייעץ לי מניסיונך בעניין!
תודה ..
נוגה (המותשת..)
מאת: אורח/ת
2. הרדמה...
18/12/2010 0:28
הי,אני מבינה שכשהתחלת בניסיונות הרדמה במיטה התהליך לווה בבכ והתנגדות. זה טבעי שביתך תתנגד לשינוי ותגיב כך, ועדיין כדי ליידד אותה עם המיטה חשוב שהיא תלמד להירדם בה ולא באופן אחר. ההתמדה והעקביות הם המפתח להצלחה, וככל שתתמידי ולא תוותרי כך יהיה לה קל יותר להטמיע את השינוי. בכל פעם שהיא בוכה הרימי אותה והרגיעי על הידיים. יכול להיות שבהרדמות הראשונות זה יקח זמן אבל מהר מאד הקושי יפחת והבכי יפסק. מנסיוני כשעושים את השלב באופן נכון ועקבי אחרי לילה או שניים השיפור הוא מאד משמעותי.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של