הירדמות בלילה ילד בן שנתיים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הירדמות בלילה ילד בן שנתיים
03/02/2011 15:15
בני בן שנתיים עד לפני ארבעה חודשים נרדם לבד במיטה אחרי שהיינו מניחים אותו לאחר טקס שינה של אמבטיה ובקבוק.

לפני חמישה חודשים נולדה בתי. חודש אחרי שהיא נולדה, בני החל לקום מהמיטה ללא הפסקה במשך שעה שעה וחצי עד שהיה מתייאש ונרדם. במהלך השעה הזו של הפינג פונג שהוא קם מהמיטה ואנחנו מחזירים אותו ניסינו הכל. אם זה שיבחר משחק איתו הוא ישן, או אם זה בחירה לישון עם אור קטן או לא וכו'...

נכון להיום מלבד הנסיונות שלו לטפס אליה למיטה הוא גם רץ בבית או בא לסלון הכל רק לא להישאר במיטה.

חוץ מעניין זה הוא ישן מעולה לילה שלם, בלי הפרעות שינה או שינויי התנהגות אחרים.

מה לעשות? ממש אובדת עצות

אודה לקבלת תשובה.
מאת: אורח/ת
2. הירדמות בלילה - בן שנתיים
03/02/2011 22:05
הי,

לעיתים ארועים כגון לידה של אחות יכולים להשפיע על הרגלי השינה ועל תהליך ההירדמות. כדי לשוב להרדמות קצרות ועצמאיות עליכם להעביר מסר מאד ברור. החליטו מראש על האופן שבו מתנהל טקס השינה, שתפי את בנך לגבי הטקס והתחילו ליישם אותו מבלי לחרוג ממנו. אם הוא בכל זאת יוצא מהמיטה ומהחדר החזירו אותו מייד. חשוב לזכור שכל עוד יש לבנך רווח כלשהו מההתנהגות שלו- קרוב לוודאי שהיא תימשך. מנסיוני ברגע שתהיו נחושים ועקביים הטיפול בעניין לא אמור להימשך יותר מכמה ימים.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.