פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3חלונות ערות.... מיואשת ומותשת
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

תינוקת בת 4.5 חודשים , יודעת להרדים את עצמה במיטה ב 19:30 בערב ( אחרי מקלחת בקבוק וסיפור ), עד לפני חודש וחצי קמה פעמיים לינוק וחזרה לישון במהירות עד 7 בבוקר.
מזה 6 שבועות נרדמת כרגיל, מתעוררת ב23 לוקח רבע שעה להרדים ( מוצץ וידיים ), מתעוררת ב 1 בלילה לינוק ולוקח כשעה וחצי להרדים- עירנית לגמרי, צורחת כשמחזירים למיטה, עד שנרדמת מתעוררת שוב ב4-5 שוב לוקח כשעה של צרחות עד שנרדמת ואז כעבור שעה-שעתיים כבר 7 בבוקר והיא שוב עירנית לגמרי.
אנחנו תשושים ומיואשים , מה לעשות? ועוד שאלה אני לא יודעת אם להניק פעם/פעמיים בלילה? ניסיתי ככה וככה ולא שינה כלום
תודה
נראה שביתך פיתחה תלות בגורמים שונים (מוצץ, ידיים, הנקה ואולי גם גורמים נוספים) וכשתינוקות מקבלים עזרה בהרדמות עם הזמן מתפתחת עמידות לגורמי התלות. עמידות מתבטאת בהרדמות ארוכות, יקיצות שהולכות ומתרבות וחלונות עירות. כדי להפסיק את ההתעוררויות עליכם לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית. השכיבו אותה במיטה כשהיא ערה והרדימו אותה במיטה. במקביל עיבדו אמנו אותה על מנת שתלמד לקחת מוצץ באופן עצמאי. את ההנקות אני ממליצה לרווח בהדרגה, כלומר בעוד שעה בכל כמה ימים.
בהצלחה,
שרון
1. חלונות ערות.... מיואשת ומותשת
05/02/2011 9:29
שלום רבתינוקת בת 4.5 חודשים , יודעת להרדים את עצמה במיטה ב 19:30 בערב ( אחרי מקלחת בקבוק וסיפור ), עד לפני חודש וחצי קמה פעמיים לינוק וחזרה לישון במהירות עד 7 בבוקר.
מזה 6 שבועות נרדמת כרגיל, מתעוררת ב23 לוקח רבע שעה להרדים ( מוצץ וידיים ), מתעוררת ב 1 בלילה לינוק ולוקח כשעה וחצי להרדים- עירנית לגמרי, צורחת כשמחזירים למיטה, עד שנרדמת מתעוררת שוב ב4-5 שוב לוקח כשעה של צרחות עד שנרדמת ואז כעבור שעה-שעתיים כבר 7 בבוקר והיא שוב עירנית לגמרי.
אנחנו תשושים ומיואשים , מה לעשות? ועוד שאלה אני לא יודעת אם להניק פעם/פעמיים בלילה? ניסיתי ככה וככה ולא שינה כלום
תודה
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת 4.5 חודשים
08/02/2011 18:00
הי,נראה שביתך פיתחה תלות בגורמים שונים (מוצץ, ידיים, הנקה ואולי גם גורמים נוספים) וכשתינוקות מקבלים עזרה בהרדמות עם הזמן מתפתחת עמידות לגורמי התלות. עמידות מתבטאת בהרדמות ארוכות, יקיצות שהולכות ומתרבות וחלונות עירות. כדי להפסיק את ההתעוררויות עליכם לעבוד איתה על הרגלי שינה והירדמות עצמאית. השכיבו אותה במיטה כשהיא ערה והרדימו אותה במיטה. במקביל עיבדו אמנו אותה על מנת שתלמד לקחת מוצץ באופן עצמאי. את ההנקות אני ממליצה לרווח בהדרגה, כלומר בעוד שעה בכל כמה ימים.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של