פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בעייה עם שינה במשך היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני מאד שמחה לשמוע שכבר בגילן הצעיר בנותייך ישנות טוב. זה מצויין שהן נרדמות לבד בלילה אבל חשוב לעבוד גם על הרגלי השינה וההירדמות ביום. כל עוד ההירדמות ביום אינה עצמאית יש סיכוי שגם השינה בלילות לא תישאר כפי שהיא כיום. אגב, שנות היום הרבה פעמים בעייתיות יותר משנת הלילה. למדי אותה גם במהלך היום להירדם במיטה והרגיעי אם יש צורך במגע במיטה או על הידיים אם יש צורך. ברור לי הקושי לעשות זאת כשיש עוד תינוקת ולכן יכול להיות שכדאי ל'גייס' עזרה למשך כמה ימים עד שההרדמות יהיו קלות וקצרות יותר.
בהצלחה,
שרון
1. בעייה עם שינה במשך היום
10/02/2011 8:08
שלום. יש לי תאומות בנות 4.5 חודשים. שתיהן נרדמות בערב לבד, אחרי מקלחת ובקבוק (אני שמה במיטה ויוצאת והן אחרי דקות כבר ישנות). גם בלילה הן קמות פעם אחת ונרדמות לבד. הבעייה היא ביום עם אחת מהן. היא לא מצליחה להירדם לבד וגם אם אני מנסה להרגיע עם טפיחות על הגב וששש זה לא עוזר. הבעייה שאין לי אפשרות לעשות "הרם/הורד" כי זה לוקח זמן רב ואז אחותה מתחילה לבכות ולדרוש גם תשומת לב. רק לציין שיש להן שיגרת יום של 3 שעות של אוכל משחק ושינה, כך שזו לא בעייה של חוסר שיגרה. וגם אם אני מנסה להחשיך את החדר ולהכניס אותה לאווירה, היא ישר מתחילה לבכות. מאת: אורח/ת
2. שינה במשך היום
14/02/2011 22:02
הי,אני מאד שמחה לשמוע שכבר בגילן הצעיר בנותייך ישנות טוב. זה מצויין שהן נרדמות לבד בלילה אבל חשוב לעבוד גם על הרגלי השינה וההירדמות ביום. כל עוד ההירדמות ביום אינה עצמאית יש סיכוי שגם השינה בלילות לא תישאר כפי שהיא כיום. אגב, שנות היום הרבה פעמים בעייתיות יותר משנת הלילה. למדי אותה גם במהלך היום להירדם במיטה והרגיעי אם יש צורך במגע במיטה או על הידיים אם יש צורך. ברור לי הקושי לעשות זאת כשיש עוד תינוקת ולכן יכול להיות שכדאי ל'גייס' עזרה למשך כמה ימים עד שההרדמות יהיו קלות וקצרות יותר.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של