בת שנה ושלושה חודשים צורחת

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנה ושלושה חודשים צורחת
14/02/2011 21:36
שלום,
הבת שלי ילדה מקסימה בת שנה ו3 חודשים.
ילדה סקרנית,שמחה,חייכנית,הכל טוב תודה לאל.
לאחרונה היא פיתחה הרגל מביך ולא נעים,היא פשוט צורחת.
אנחנו בטיול רגלי והיא נעמדת פתאום וצורחת,אנשים מסתכלים והיא לא מפסיקה,פשוט נהנית מהצרחות.
האמת שזה התחיל לפני מספר חודשים,קראתי קצת והבנתי שהיא "גילתה" את יכולתה לתרוח ונהנית לשמוע את הצליל ועם הזמן זה די עבר.
עכשיו זה חזר בגדול !! הילדה צורחת המון,כשאני מבקשת להפסיק,זה מרגיש כאילו רק מדרבן אותה יותר לצרוח חזק יותר.
איך אני מציבה גבולות במקרה כזה? למה היא בכלל עושה את זה?
ודבר נוסף בבקשה,אותו עניין עם משיכת שיער,היא מושכת לי ולכל מי שנמצא לידה את השיער.
יש לה דחף נוראי לעשות את זה ממש חזק ומאוד קשה לשחרר את השיער מהיד שלה.
אין לי מושג איך להפסיק גם את זה וממה זה נובע.
אני אציין שהיא גדלה בבית מלא אהבה וסבלנות,ללא צעקות,ללא אלימות חלילה והיא לא בגן,לכן אין לה מאיפה ללמוד התנהגויות לא תקינות.
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ושלושה חודשים
14/02/2011 22:28
הי,

השאלה שהעלית עוסקת בתחום של הדרכת הורים. מכיוון שאני יועצת שינה ומתמחה בנושא הזה אני ממליצה לך להפנות את השאלה למדריכת הורים מוסמכת.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
3. תודה רבה :) (ל"ת)
15/02/2011 20:08
מאת: אורח/ת
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *