הרגלי שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרגלי שינה
20/02/2011 10:38
שלום רב,
ביתי בת שנה ושמונה חודשים מתקשה להרדם לבד בלילה. עד לפני כחודש היתה מקבלת בקבוק לפני השינה (לא נרדמת עליו אבל נכנסת למוד שינה) והולכת לישון יפה. לפני כ4 שבועות היא פשוט גמלה את עצמה מהבקבוק ורוצה רק שלוק מים לפני השינה. יש לנו טקס שלם וקבוע של סיפורים, שלוק מים, לשכב במיטה ושיר ואז מתחיל הבאלאגן....היא פשוט דורשת שאחד מאיתנו יהיה בחדר בזמן שהיא נרדמת. היא ממש בודקת כל הזמן שמישהו נמצא. אנחנו שרים שיר אומרים לה לילה טוב ויוצאים - היא בוכה - אנחנו חוזרים לעוד שיר ויוצאים וזה יכול פשוט לקחת 45 דקות עד שהיא כבר מוטשת או שאנחנו נשברים ויושבים לידה והיא נרדמת תוך 2 דקות!! אותו הדבר קורה ברוב הלילות באמצע הלילה.
ילדתי היקרה מסרבת מגיל צעיר מאוד למוצץ ולא הצלחתי עם שום אובייקט מעבר כגון חיתול או בובה.
יש לציין שהיא ישנה בחדר עם אחותה (בת 4)וזה לא משנה לה אם היא נמצאת או לא.
לדעתי אחת הבעיות היא זה שהיא לא מאוד עייפה כשהיא הולכת לישון. בצהריים היא ישנה (במשפחתון) שעתיים וחצי. האם זה הגיוני לקצר לה את השינה הזו? אנחנו שמים אותה לישון בשמונה.
אשמח מאוד לעצות.....
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
21/02/2011 19:41
הי,

מתיאור הדברים נשמעשביתך אכן זקוקה עדיין לעזרה בהרדמות ומכאן הקושי בהירדמות והצורך שלה שוב בנוכחות שלכם במהלך הלילה כשהיא מתעוררת.לגבי שנת הצהריים שלה, גם אם תקצרו את השינה שלה, רוב הסיכויים שהיא עדיין תבקש את נוכחותכם גם בתחילת הלילה וגם כשהיא מתעוררת. הדרך להתמודד עם הקושי היא ללמד אותה להירדם לבד, ללא נוכחות שלכם. מכיוון שאני לא מלווה אתכם באופן אישי ולאמכירה את כל הפרטים קשה לי לאבחן אתהשלב המדוייק שבואתם צריכים להתחיל, לכן אני יכולה להציע באופן כללי שתגדירו במדוייק את טקס השינה, תבהירו לביתכם כיצד יתנהל ותעמדו על כך. לגבי ההרדמה אתם יכולים לנסות להתחיל מישיבה מרוחקת בחדר ובהמשך לצאת מהחדר בזמן ההירדמות.

בהצלחה,
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...