פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0נרדמת רק בהנקה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 5 חודשים - יונקת / מקבלת בקבוק
ראיתי את התייחסותך לנושא ההפרדה בין הנקה והירדמות אבל אני לא מצליחה ליישם זאת על התינוקת שלי.
ברגע שאני מניחה במיטה - היא מתחילה לבכות. אך במקום שהיא תירגע כשאני מרימה, היא ממשיכה לבכות וכאילו מבינה שאוטוטו משכיבים אותה שוב. התהליך של הרמה הורדה לוקח לפעמים גם יותר מחצי שעה שבכל פעם בוכה יותר ויותר. בסופו של דבר מגיעה שעת הארוחה ואז יוצא שאני צריכה שוב להאכיל והיא נרדמת תוך כדי.
איך היית מציעה לפתור זאת?
תודה
נראה שנוצר אצל ביתך בילבול בעניין ההרגעה. ברגע שעושים את השלב בצורה נכונה, תינוקות לומדים להבחין בין ההרגעה על הידיים לבין ההירדמות במיטה ואז ההרדמות מתקצרות בצורה מאד משמעותית. אם בסופו של דבר תוך כדי תהליך ההרדמה את מאפשרת לה לאכול, היא לומדת לקשר את הבכי לאוכל וזה מה שמוביל לקושי בהרדמות. ברגע שעושים זאת בעקביות הבכי פוחת באופן מאד משמעותי תוך ימים בודדים.
בהצלחה,
שרון
1. נרדמת רק בהנקה
26/02/2011 10:35
שלום,בתי בת 5 חודשים - יונקת / מקבלת בקבוק
ראיתי את התייחסותך לנושא ההפרדה בין הנקה והירדמות אבל אני לא מצליחה ליישם זאת על התינוקת שלי.
ברגע שאני מניחה במיטה - היא מתחילה לבכות. אך במקום שהיא תירגע כשאני מרימה, היא ממשיכה לבכות וכאילו מבינה שאוטוטו משכיבים אותה שוב. התהליך של הרמה הורדה לוקח לפעמים גם יותר מחצי שעה שבכל פעם בוכה יותר ויותר. בסופו של דבר מגיעה שעת הארוחה ואז יוצא שאני צריכה שוב להאכיל והיא נרדמת תוך כדי.
איך היית מציעה לפתור זאת?
תודה
מאת: אורח/ת
2. נרדמת בהנקה
02/03/2011 19:38
הי,נראה שנוצר אצל ביתך בילבול בעניין ההרגעה. ברגע שעושים את השלב בצורה נכונה, תינוקות לומדים להבחין בין ההרגעה על הידיים לבין ההירדמות במיטה ואז ההרדמות מתקצרות בצורה מאד משמעותית. אם בסופו של דבר תוך כדי תהליך ההרדמה את מאפשרת לה לאכול, היא לומדת לקשר את הבכי לאוכל וזה מה שמוביל לקושי בהרדמות. ברגע שעושים זאת בעקביות הבכי פוחת באופן מאד משמעותי תוך ימים בודדים.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של