בן 9 חודשים מתעורר הרבה באמצע הלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן 9 חודשים מתעורר הרבה באמצע הלילה
28/02/2011 20:34
בננו בן 9 חודשים אין לו בעיה להרדם, נרדם עצמאית לאחר טכס שינה בד"כ ב19:30. לאחר כ4 -5 שעות של שינה טובה וללא הפרעות מתעורר בבכי. אני נותנת מים, טופחת על הגב, אם לא עוזר מרימה ומרגיעה על הידיים, אם עדיין לא נרגע מנסה לתת בקבוק, כשאני מיואשת מנסה אפילו להשכיב במיטה שלנו אבל גם זה לא משפר את איכות השינה אלא חוסך ממני לקום כל הזמן... לפעמים באמצע הלילה מעבירים לערסל ושם ישן טוב. הבעיה היא שההתעוררויות הללו הן כל שעה, חצי שעה ואנחנו מותשים, את הלילה מסיים בערך ב4-5 בבוקר, אז אנחנו מעבירים אותו לערסל ושם ישן מעולה עד שמעירים אותו ב6:30.הערסל הוא פתרון טוב כרגע אבל לא ניתן להיות בו זמן ממושך.
גם בבית הילדים לא ישן טוב בצהריים ומתעורר הרבה.
אנא עזרי לנו- מה לעשות כדי שהוא וגם אנחנו נהנה מהשינה?
מאת: אורח/ת
2. בן 9 חודשים
03/03/2011 15:20
הי,

מהדברים שאת מתארת נראה שבנך תלוי בגורמי תלות שונים כדי להירדם וזו הסיבה להתעוררויות המרובות שלו במהלך הלילה.כדי שהוא ילמד לישוןטוב וברציפות אתם צריכים ללמד אותו להירדם לבד תמיד - ביום, בתחילת הלילה ובמהלך הלילה. כדי לעשות זאת אתם צריכים לנטרל את כל גורמי התלות ולהשכיב אותו במיטה שלו. בשלבהראשון תוכלו לעזור לו להירדם תוך שימוש במגע ואם המגע במיטה אינו עוזר אתם יכולים להוציא ולהרגיע על הידיים. ברגע שהואנרגע החזירו אותו למיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות. בהמשך תוכלו להפחית את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.