תינוקת למדה לעמוד ולא מוכנה לשכב לישון

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת למדה לעמוד ולא מוכנה לשכב לישון
11/03/2011 23:20
שלום,
יש לי תינוקת בת 8 חודשים למדה לפני כשבועיים לעמוד...מאז ההירדמות הפכה לסיוט, לא מוכנה לישון במיטה, נעמדת ומשחקת, אני משכיבה ושוב נעמדת, יכול לקחת שעות...התייאשתי ובהתעוררויות בלילה כאשר נעמדה והתחילה לבכות כשניסיתי להשכיב-העברתי אותה לישון איתנו. הרגל מגונה, אני יודעת.מאז, מרדימה במיטה שלנו ומעבירה למיטה שלה.
יש לי 2 שאלות:
1.איך ללמד אותה לחזור לישון במיטה שלה, היא יכולה לעמוד שעות ולבכות ומסרבת לשכב במיטה
2.הכנסתי אותה בימים האחרונים לגן, כמובן שגם בגן מסרבת לישון ומרדימים אותה בינתיים בטרמפולינה, האם זה נכון לעשות עכשיו שינויים?, הרי הגן הוא שינוי מאוד גדול עבורה וגם הפרידה ממני, זה לא יותר מידי?!
תודה
מאת: אורח/ת
2. תינוקת שלמדה להיעמד
14/03/2011 20:37
הי,

שינויים התפתחותיים יכולים ליצור קושי בהרדמות וזה טבעי. יחד עם זאת, אצל ילדים שיש להם הרגלי שינה טובים ויכולת הירדמות עצמאית הקושי אמור לחלוף תוך זמן קצר. אני לא יודעת איך היא היתה נרדמת קודם לכן, אבל אם זו היתה הירדמות עצמאית אז נכון יהיה לחזור כמה שיותר מהר להרגלי השינה שהיו לה קודם.
הכניסה לגן היא בהחלט שינוי משמעותי, וההמלצה שלי היא לא לעשות שינויים רבים בעת ובעונה אחת. מצד שני הרגרסיה בשינה קרתה ממש לאחרונה ולכן זה הגיוני לחזור להרגלים שהיו קיימים כמה שיותר מהר. אם אתם בכל זאת חוששים משינוי נוסף אתם יכולים להמתין עוד כמה ימים וברגע שתרגישו שההסתגלות לגן הושלמה תוכלו לחזור ולעבוד על הרגלי השינה שלה.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.