פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הירדמות אצל ילדה בת שנתיים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת כמעט שנתיים וחצי ונרדמת במיטה שלה (כבר שנה), אך אנחנו צריכים לשכב לידה ולתת לה יד בכדי שתרדם. כשהיא נרדמת, אנחנו הולכים, אך אחרי שלוש שעות היא מתעוררת ומצפה ששוב נשכב לידה. מאז (בסביבות 23:00) היא מתעוררת כ-5-10 דק' אחרי שאנחנו קמים מהמיטה שלה, מה שגורם לנו לישון איתה במיטה בתורנויות..
איך אנחנו יכולים להמשיך ולהרגיל אותה להרדם לבד? (אני מניחה שהקושי שלה הוא להרדם ללא היד שלנו)
תודה,
אושרית
מדברייך נראה שביתך תלויה מאד בנוכחות שלכם ובמגע כדי להירדם. עם הזמן נוצרת עמידות לתלות הזו וזה מביא להתעוררויות ולציפיה שלה לקבל שוב ושוב עזרה בהירדמות.
כדי ללמד אותה להירדם לבד עליכם להפסיק את ההחזקת היד וכמובן לא לשכב במיטתה. שבו ליד מיטתה ותנו לה להירדם ללא מגע, כשאתם נוכחים בחדר וקרובים אליה. אם היא בוכה הרגיעו אותה במגע אבל וודאו שההירדמות הסופית שלה תהיה ללא מגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלו להפחית את הנוכחות שלכם עד שתגיעו להירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
1. הירדמות אצל ילדה בת שנתיים וחצי
14/03/2011 10:57
גנית שלום,הבת שלי בת כמעט שנתיים וחצי ונרדמת במיטה שלה (כבר שנה), אך אנחנו צריכים לשכב לידה ולתת לה יד בכדי שתרדם. כשהיא נרדמת, אנחנו הולכים, אך אחרי שלוש שעות היא מתעוררת ומצפה ששוב נשכב לידה. מאז (בסביבות 23:00) היא מתעוררת כ-5-10 דק' אחרי שאנחנו קמים מהמיטה שלה, מה שגורם לנו לישון איתה במיטה בתורנויות..
איך אנחנו יכולים להמשיך ולהרגיל אותה להרדם לבד? (אני מניחה שהקושי שלה הוא להרדם ללא היד שלנו)
תודה,
אושרית
מאת: אורח/ת
2. הירדמות - ילדה בת שנתיים וחצי
14/03/2011 20:44
הי,מדברייך נראה שביתך תלויה מאד בנוכחות שלכם ובמגע כדי להירדם. עם הזמן נוצרת עמידות לתלות הזו וזה מביא להתעוררויות ולציפיה שלה לקבל שוב ושוב עזרה בהירדמות.
כדי ללמד אותה להירדם לבד עליכם להפסיק את ההחזקת היד וכמובן לא לשכב במיטתה. שבו ליד מיטתה ותנו לה להירדם ללא מגע, כשאתם נוכחים בחדר וקרובים אליה. אם היא בוכה הרגיעו אותה במגע אבל וודאו שההירדמות הסופית שלה תהיה ללא מגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלו להפחית את הנוכחות שלכם עד שתגיעו להירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של