פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת יום אצל בת שישה וחצי חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בנוסף בשעה 17:00 ישנה עוד חצי שעה ובכל ההרדמויות ביום אני מרדימה אותה על הידיים ומכניסה אותה למיטה כשהיא לא לגמרי ישנה ואז היא נרדמת...איך אני גורמת לה להרדים את עצמה כמו בלילה ולישון במטה שלה ולא עלי?
המון תודה וסליחה על האורך
אני לא חיה בארץ ולכן אין לי למי לפנות או לבוא לקבל ייעוץ, אשמח לקצת הכוונה
המון תודה
כדי שתנומות היום של ביתך יהיו טובות וארוכות יותר, חשוב לעבוד איתה על הרגלי השינה והירדמות עצמאית גם ביום. יש ילדים שמסוגלים להרדים את עצמם בתחילת הלילה, אבל זקוקים לעזרה בהרדמות במהלך היום וזה יכול בהמשך ליצור קושי גם בלילות. כדי להימנע מהרדמה על הידיים, השכיבי אותה במיטה ועזרי לה להירדם עם מגע. אם היא בוכה והמגע במיטה לא עוזר, הוציאי אותה והרגיעי על הידיים, וברגע שהיא נרגעת החזירי אותה למיטה והמשיכי עם המגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלילהפחית את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית.
כדי להאריך את תנומות היום שלה, גשיאליה כמה דקות לפני המן שבו היא צפויה להתעורר, ברגע שאת מזהה תנועה קלה, מנעי את ההתעוררות תוך שימוש במגע. עשי זאת במשך כמה ימים וזה אמור ללמד אותה להאריך את השינה.
בהצלחה,
שרון
1. שנת יום אצל בת שישה וחצי חודשים
15/03/2011 15:12
שלום, בתי בת שישה וחצי חודשים, הולכת לישון ב 19:30 בערב מתעוררת בסביבות 03:00 לבקבוק וישנה עד 8:00 בבוקר, היא מרדימה את עצמה לבד בלילה, הבעיה היא ביום- היא הולכת לישון בסביבות 10:00 לחצי שעה לא יותר ואז שוב בשעה 13:00 וכאן מתחילה הבעיה: אחרי חצי שעה היא מתעוררת ורק אם אני לוקחת אותה מהמיטה של ושמה אותה עלי ( ממש גוף לגוף) היא ממשיכה לישון עוד שעה וחצי, הבעיה שזה מגביל אותי ולא נותן לי זמן לנשום ואני יודעת שהיא צריכה את השינה הזאת אחרת לא הייתה ישר נרדמת עלי...איך אני מרגילה אותה לישון את על השעתיים האלו במיטה שלה ??בנוסף בשעה 17:00 ישנה עוד חצי שעה ובכל ההרדמויות ביום אני מרדימה אותה על הידיים ומכניסה אותה למיטה כשהיא לא לגמרי ישנה ואז היא נרדמת...איך אני גורמת לה להרדים את עצמה כמו בלילה ולישון במטה שלה ולא עלי?
המון תודה וסליחה על האורך
מאת: אורח/ת
2. עזרה בבקשה
18/03/2011 4:27
בבקשה למה לא עונים לי? אני לא חיה בארץ ולכן אין לי למי לפנות או לבוא לקבל ייעוץ, אשמח לקצת הכוונה
המון תודה
מאת: אורח/ת
3. שנת יום - בת שישה חודשים
18/03/2011 21:36
הי,כדי שתנומות היום של ביתך יהיו טובות וארוכות יותר, חשוב לעבוד איתה על הרגלי השינה והירדמות עצמאית גם ביום. יש ילדים שמסוגלים להרדים את עצמם בתחילת הלילה, אבל זקוקים לעזרה בהרדמות במהלך היום וזה יכול בהמשך ליצור קושי גם בלילות. כדי להימנע מהרדמה על הידיים, השכיבי אותה במיטה ועזרי לה להירדם עם מגע. אם היא בוכה והמגע במיטה לא עוזר, הוציאי אותה והרגיעי על הידיים, וברגע שהיא נרגעת החזירי אותה למיטה והמשיכי עם המגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלילהפחית את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית.
כדי להאריך את תנומות היום שלה, גשיאליה כמה דקות לפני המן שבו היא צפויה להתעורר, ברגע שאת מזהה תנועה קלה, מנעי את ההתעוררות תוך שימוש במגע. עשי זאת במשך כמה ימים וזה אמור ללמד אותה להאריך את השינה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של