פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הרדמת תינוק בן חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אם לשני תינוקות אחד בן שנתיים והשני בן חצי שנה. התינוק החדש אינו ישן הרבה בלילה ומקשה עלי מאוד את שגרת החיים. הבנתי שאני חייבת לעשות משהו בנושא ואשמח להכוונה.
אני עושה לו אמבטיה בסביבות השעה שבע בערב, מניקה ומרדימה על הידיים.
שלב הראשון של הלילה הוא ישן 4 שעות, מתעורר בסביבות חצות ומאז החגיגה מתחילה. הוא נרדם שוב עם הציצי כשאני מוציאה מתעורר, לא רוצה מוצץ, זז מצד למצד וחוזר לישון שוב רק אחרי הרדמה בידיים. גם זה תופס לאיזה שעה-שעתיים ושוב אותו סיפור.
אשמח לעזרתכם הדחופה! (אני מוכנה לשלב גם מתן תוספות מטרנה ודיסה)
נראה שבנך זקוק להרבה עזרה בהרדמות, והתלות הזו היא שגורמת להתעוררויות הרבות והקושי להירדם ולישון שינה רצופה.
כדי לשפר את השינה שלו, חשוב לעבוד איתו על הירדמות עצמאית.עלייך להשכיב אותו במיטה כשהוא ער ולעזור בשלב הראשון להירדם תוך שימוש במגע רצוף עד להירדמות. אם הוא בוכה והמגע במיטה אינו עוזר, את יכולה להוציא ולהרגיע אוו על הידיים. ברגע שהוא נרגע החזירי אותו למיטה והמשיכי עם המגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלי להפחית בהדרגה את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית. ולגבי שילוב פורמולה, מנסיוני תינוקות ישנים נהדר גם כשהם יונקים ולדעתי השינה שלו לא צריכה להיות הסיבה להפסקת ההנקה או החלפה של ארוחות הנקה בפורמולה.
בהצלחה,
שרון
1. הרדמת תינוק בן חצי שנה
28/03/2011 9:56
היי,אני אם לשני תינוקות אחד בן שנתיים והשני בן חצי שנה. התינוק החדש אינו ישן הרבה בלילה ומקשה עלי מאוד את שגרת החיים. הבנתי שאני חייבת לעשות משהו בנושא ואשמח להכוונה.
אני עושה לו אמבטיה בסביבות השעה שבע בערב, מניקה ומרדימה על הידיים.
שלב הראשון של הלילה הוא ישן 4 שעות, מתעורר בסביבות חצות ומאז החגיגה מתחילה. הוא נרדם שוב עם הציצי כשאני מוציאה מתעורר, לא רוצה מוצץ, זז מצד למצד וחוזר לישון שוב רק אחרי הרדמה בידיים. גם זה תופס לאיזה שעה-שעתיים ושוב אותו סיפור.
אשמח לעזרתכם הדחופה! (אני מוכנה לשלב גם מתן תוספות מטרנה ודיסה)
מאת: אורח/ת
2. הרמת תינוק בן חצי שנה
29/03/2011 23:05
הי,נראה שבנך זקוק להרבה עזרה בהרדמות, והתלות הזו היא שגורמת להתעוררויות הרבות והקושי להירדם ולישון שינה רצופה.
כדי לשפר את השינה שלו, חשוב לעבוד איתו על הירדמות עצמאית.עלייך להשכיב אותו במיטה כשהוא ער ולעזור בשלב הראשון להירדם תוך שימוש במגע רצוף עד להירדמות. אם הוא בוכה והמגע במיטה אינו עוזר, את יכולה להוציא ולהרגיע אוו על הידיים. ברגע שהוא נרגע החזירי אותו למיטה והמשיכי עם המגע. כשההרדמות יהיו קלות יותר תוכלי להפחית בהדרגה את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית. ולגבי שילוב פורמולה, מנסיוני תינוקות ישנים נהדר גם כשהם יונקים ולדעתי השינה שלו לא צריכה להיות הסיבה להפסקת ההנקה או החלפה של ארוחות הנקה בפורמולה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של