בן שנה וחודש

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן שנה וחודש
30/03/2011 12:36
הי,
בני בן השנה וחודש, עדיין יונק ונרדם תוך כדי הנקה בסביבות השעה 19:30,
הוא בגן עד השעה 14:00 ויישן 2 תנומות ביום בבוקר ובצהריים.
במשך הלילה הוא מתעורר המון ובעיקר כדי לינוק,לכן אני מעבירה אותו לישון במיטתי בכדי לא לקום אליו בלילה.
אציין כי הוא לא לוקח מוצץ.
ניסיתי לתת לו דייסה (בתקווה שיילך לישון על בטן מלאה) אולי, אך זה לא עובד הוא עיין מתעורר...
בשבועות האחרונים, הוא מתעורר ונראה כי הוא עייף ורוצה לישון אך לא מצליח,
זז המון, כאילו משהו מציק לו, אך זה לא מלווה בבכי,פשוט זז המון כאילו משחק....
מה עושים???
מאת: אורח/ת
2. בן שנה וחודש
02/04/2011 22:58
הי,

בנך תלוי בהנקה ובקירבה הפיזית אלייך כדי להירדם ולכן הוא מתעורר שוב ושוב במהלך הלילה וזקוק לעזרתך כדי לחזור לישון. כדי להפסיק את התעוררויות שלו עלייך ללמד אותו להירדם לבד, ללא כל עזרה. כדי להתחיל בתהליך השכיבי אותו במיטה כשהוא ער ועזרי לו להירדם תוך שימוש במגע עד להירדמות. אם הוא בוכה והמגע במיטה לא עוזר, הוציאי אותו והרגיעי על הידיים. ברגע שהוא נרגע החזירי אותו למיטה והמשיכי עם המגע עד להירדמות. במקביל, הקפידי שלא להרדים אותו במהלך ההנקה. נתקי אותו כשקצב היניקות שלו נחלש ונעשה איטי יותר על מנית שירדם במיטה ולא עלייך. כמו כן, החליטי מראש על זמני הארוחות במהלך הלילה והניקי אותו רק אם הגיע זמן האוכל. מדי כמה ימים רווחי את הפער בין הארוחות עד להפסקה מלאה של האכלת הלילה.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.