פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרדמת תינוק בן 4 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי תינוק בן 4 חודשים עם סדר יום קבוע יחסית (לעיתים משתבש בגלל מזג האוויר ,כי אי אפשר לצאת מהבית) .
ישן במהלך היום די מעט שעה בבוקר 45 דקות בצהריים ולפעמים עוד חצי שעה אחה"צ .(לאחרונה עברנו לעגלת טיולון עד עכשיו ישן היטב בעריסה)
הקושי הגדול הוא גם להרדימו בעגלה (עד עכשיו הרדמתי במנשא ואז העברתי לעריסה וישן שם מצויין) וגם להרדימו בלילה .
סדר בערב: ב19:30 מקלחת ואז בקבוק ושינה . לוקח לי שעתיים להרדים אותו אם לא יותר
השאלה שלי היא האם כדאי לשנות לו את הסדר של הערב וקודם להאכיל אותו אח"כ מקלחת ואח"כ שינה ?
וגם האם להחזיר את המנשא כשאני יוצאת לטייל , אולי זה שינוי גדול מדיי בעבורו שלקחתי ממנו את המנשא (פשוט כבד לי)
אשמח לעצה
מה שיקל על שניכם יותר מכל זה שבנך ילמד להירדם לבד במיטה וזה יעזור לו להירדם יותר בקלות גם בערב וגם במהלך טיול בעלגה. לגבי הסדר של ההתנהלות בערב זה בסדר גם לעשות קודם אמבטיה ואחכ להאכיל, מה שחשוב זה הדברים יתנהלו בצורה נכונה שתעזור לו בהירדמות ולא תקשה עליו. באופן עקרוני, כדי לשפר את ההרדמות שלו, חשוב להתחיל לעבוד איתו על הירדמות עצמאית ולהתחיל מהרדמה במיטה תוך שימוש במגע.
בהצלחה,
שרון
1. הרדמת תינוק בן 4 חודשים
06/04/2011 21:46
היי יש לי תינוק בן 4 חודשים עם סדר יום קבוע יחסית (לעיתים משתבש בגלל מזג האוויר ,כי אי אפשר לצאת מהבית) .
ישן במהלך היום די מעט שעה בבוקר 45 דקות בצהריים ולפעמים עוד חצי שעה אחה"צ .(לאחרונה עברנו לעגלת טיולון עד עכשיו ישן היטב בעריסה)
הקושי הגדול הוא גם להרדימו בעגלה (עד עכשיו הרדמתי במנשא ואז העברתי לעריסה וישן שם מצויין) וגם להרדימו בלילה .
סדר בערב: ב19:30 מקלחת ואז בקבוק ושינה . לוקח לי שעתיים להרדים אותו אם לא יותר
השאלה שלי היא האם כדאי לשנות לו את הסדר של הערב וקודם להאכיל אותו אח"כ מקלחת ואח"כ שינה ?
וגם האם להחזיר את המנשא כשאני יוצאת לטייל , אולי זה שינוי גדול מדיי בעבורו שלקחתי ממנו את המנשא (פשוט כבד לי)
אשמח לעצה
מאת: אורח/ת
2. הירדמות בן 4 חודשים
11/04/2011 10:46
הי,מה שיקל על שניכם יותר מכל זה שבנך ילמד להירדם לבד במיטה וזה יעזור לו להירדם יותר בקלות גם בערב וגם במהלך טיול בעלגה. לגבי הסדר של ההתנהלות בערב זה בסדר גם לעשות קודם אמבטיה ואחכ להאכיל, מה שחשוב זה הדברים יתנהלו בצורה נכונה שתעזור לו בהירדמות ולא תקשה עליו. באופן עקרוני, כדי לשפר את ההרדמות שלו, חשוב להתחיל לעבוד איתו על הירדמות עצמאית ולהתחיל מהרדמה במיטה תוך שימוש במגע.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של