פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בת שנה וחצי עם קושי להרדם לבד ולחזור לישון לבד באמצע הלילה
בת שנה וחצי עם קושי להרדם לבד ולחזור לישון לבד באמצע הלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לבתי היו הרגלי שינה מעולים מגיל כמה חודשים אך לאחר שהייתי מאשופזת כמה ימים הכל השתנה היא החלה להתעורר כמה פעמים בלילה ללא הצלחה לחזור ולהרדם לבד. בנוסף אין לי דרך שבה אני יכולה לומר שאני משכיבה אותה לישון ז"א בכל לילה אני משכיבה אותה לאחר ארוחת ערב משפחתית ובקבוק שאיתו או יותר נכון בזכותו היא נרדמת...
לאחר מספר לילות בהם היא ישנה ללא צורך להתעורר כדי לאכול הבנתי שבעצם זו הייתה שטות להאכיל אותה וכעת כשהיא מתעוררת אני לא מכינה לה בקבוק אבל היא מאוד מתקשה לחזור לישון במיטה שלה והיא נרדמת אצלי עד שאני מניחה אתה חזרה במיטתה והיא מתעוררת שוב. איני יודעת כיצד להחזיר לה את הרגלי השינה הקודמים מה גם שזה הופך קשה יותר ככל שהיא גדלה.
אשמח לתשובה תודה ויום נעים.
אם לביתך היו עד לא מזמן הרגלי שינה טובים ויכולת הירדמות עצמאית, אז הדבר הנכון לעשות כרגע הוא לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה שהיתה נהוגה קודם לרגרסיה. ילדים שיודעים להירדם לבד לא מאבדים את הכושר הזה מהר כל כך, וגם אם נוצרת רגרסיה בעקבות מחלה או היעדרות של אחד ההורים, החזרה לשיגרה ולמסלול אמורה להיות פשוטה ומהירה. העבירו לה את המסר שהיא אמורה להירדם במיטתה, לבד ועימדו על כך, ותוך כמה ימים תוכלו להינות שוב מלילות רגועים.
בהצלחה,
שרון
1. בת שנה וחצי עם קושי להרדם לבד ולחזור לישון לבד באמצע הלילה
11/04/2011 9:41
היי,לבתי היו הרגלי שינה מעולים מגיל כמה חודשים אך לאחר שהייתי מאשופזת כמה ימים הכל השתנה היא החלה להתעורר כמה פעמים בלילה ללא הצלחה לחזור ולהרדם לבד. בנוסף אין לי דרך שבה אני יכולה לומר שאני משכיבה אותה לישון ז"א בכל לילה אני משכיבה אותה לאחר ארוחת ערב משפחתית ובקבוק שאיתו או יותר נכון בזכותו היא נרדמת...
לאחר מספר לילות בהם היא ישנה ללא צורך להתעורר כדי לאכול הבנתי שבעצם זו הייתה שטות להאכיל אותה וכעת כשהיא מתעוררת אני לא מכינה לה בקבוק אבל היא מאוד מתקשה לחזור לישון במיטה שלה והיא נרדמת אצלי עד שאני מניחה אתה חזרה במיטתה והיא מתעוררת שוב. איני יודעת כיצד להחזיר לה את הרגלי השינה הקודמים מה גם שזה הופך קשה יותר ככל שהיא גדלה.
אשמח לתשובה תודה ויום נעים.
מאת: אורח/ת
2. בת שנה וחצי
15/04/2011 12:01
הי,אם לביתך היו עד לא מזמן הרגלי שינה טובים ויכולת הירדמות עצמאית, אז הדבר הנכון לעשות כרגע הוא לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה שהיתה נהוגה קודם לרגרסיה. ילדים שיודעים להירדם לבד לא מאבדים את הכושר הזה מהר כל כך, וגם אם נוצרת רגרסיה בעקבות מחלה או היעדרות של אחד ההורים, החזרה לשיגרה ולמסלול אמורה להיות פשוטה ומהירה. העבירו לה את המסר שהיא אמורה להירדם במיטתה, לבד ועימדו על כך, ותוך כמה ימים תוכלו להינות שוב מלילות רגועים.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של