פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0קשיים בהרדמות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת חודשיים ושלושה שבועות ואני מנסה להקנות לה הרגלי שינה טובים.
בחודשיים הראשונים סבלה מגזים קשים לכן נהגנו להחזיק אותה רבות על הידייםוכך נרדמה גם הרבה פעמים.
בערבים אנחנו עורכים טקס שינה הכולל האכלה ,אמבטיה,אור מעומעם ומוסיקה שקטה אך ברגע שמניחים אותה במיטה היא צורחת ומשתוללת,אני מרימה ומואידה אותה עשרות פעמיםולפעמים זה לוקח גם שעה ויותר.
אני חשה מותשת ומתוסכלת כיוון שמזה שבוע אנחנו מנסים הכול..אבל אביגיל לא מוכנה להרדם במיטה.
האם זה מוקדם מידי להקנות לה הרגלי שינה?
איך ניתן לעשות את התהליך באופן הדרגתי?
מה לגבי הרדמה במשך שעות היום?
חשוב לציין שאני לא מאפשרת לה להרדם בהנקה.
תודה,
טלי
זה מצויין שאתם שמים דגש על הרגלי השינה של אביגיל, וחשוב לכם ללמד אותהלהירדם במיטה, אבל היא עדיין צעירה מאד וייתכן שדפוסי השינה שלה טרם הבשילו. בתהליכי ליווי אני מלווה תינוקות החל מגיל חמישה חודשים בהם הילדים לומדים להירדם לבד ולישון ברציפות.
אתם יכולים בכל זאת לנסות מדי פעם, כשאתם מזהים שהיא עייפה אך לא עייפה מדי, להשכיב אותה במיטה ולנסות להרדימה במיטה תוך שימוש במגע על מנת לידד אותה עם המיטה. בהמשך תוכלו לעשות זאת באון עקבי יותר בכל ההרדמות. כרגע, תהיו מודעים לכך שזה טבעי שהיא זקוקה ליותר עזרה בהרדמות, גם בלילה וגם במהלך היום.
תהליך הקניית הרגלי שינה על פי שיטת 'לילה טוב' הוא הדרגתי ולמעשה מביא לניטרול כל גורמי התלות בהדרגה עד להירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
1. קשיים בהרדמות
05/05/2011 21:54
שלום רב,ביתי בת חודשיים ושלושה שבועות ואני מנסה להקנות לה הרגלי שינה טובים.
בחודשיים הראשונים סבלה מגזים קשים לכן נהגנו להחזיק אותה רבות על הידייםוכך נרדמה גם הרבה פעמים.
בערבים אנחנו עורכים טקס שינה הכולל האכלה ,אמבטיה,אור מעומעם ומוסיקה שקטה אך ברגע שמניחים אותה במיטה היא צורחת ומשתוללת,אני מרימה ומואידה אותה עשרות פעמיםולפעמים זה לוקח גם שעה ויותר.
אני חשה מותשת ומתוסכלת כיוון שמזה שבוע אנחנו מנסים הכול..אבל אביגיל לא מוכנה להרדם במיטה.
האם זה מוקדם מידי להקנות לה הרגלי שינה?
איך ניתן לעשות את התהליך באופן הדרגתי?
מה לגבי הרדמה במשך שעות היום?
חשוב לציין שאני לא מאפשרת לה להרדם בהנקה.
תודה,
טלי
מאת: אורח/ת
2. קשיים בהירדמות
11/05/2011 23:49
הי,זה מצויין שאתם שמים דגש על הרגלי השינה של אביגיל, וחשוב לכם ללמד אותהלהירדם במיטה, אבל היא עדיין צעירה מאד וייתכן שדפוסי השינה שלה טרם הבשילו. בתהליכי ליווי אני מלווה תינוקות החל מגיל חמישה חודשים בהם הילדים לומדים להירדם לבד ולישון ברציפות.
אתם יכולים בכל זאת לנסות מדי פעם, כשאתם מזהים שהיא עייפה אך לא עייפה מדי, להשכיב אותה במיטה ולנסות להרדימה במיטה תוך שימוש במגע על מנת לידד אותה עם המיטה. בהמשך תוכלו לעשות זאת באון עקבי יותר בכל ההרדמות. כרגע, תהיו מודעים לכך שזה טבעי שהיא זקוקה ליותר עזרה בהרדמות, גם בלילה וגם במהלך היום.
תהליך הקניית הרגלי שינה על פי שיטת 'לילה טוב' הוא הדרגתי ולמעשה מביא לניטרול כל גורמי התלות בהדרגה עד להירדמות עצמאית.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של