שינוי הרגלי שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינוי הרגלי שינה
13/05/2011 9:28
הי,
בני בן שנה ו-8 חודשים ,לפני כ-3 חודשים נולדה לו אחות קטנה. לא הערכנו שתגובתו תהיה כה קשה ותשפיע על השינה שלו(שהייתה טובה ורציפה)
הוא מתעורר בלילה פעמיים בצרחות אימים ומסרב להרגע,פעמים רבות פשוט לקחנו אותו למיטה שלנו וגם אצלנו לא היה פשוט להרדים אותו.
נראה כי הנוכחות החדשה בבית מאיימת עליו אם כי אנו מרעיפים עליו חום ואהבה לרוב.
חשוב לציין שהוא נרדם יחסית בקלות לאחר טקס שינה קבוע מגיל 4 חודשים.
איך ניתן להחזירו "למסלול" בלי לפגוע בו? חשוב לנו שישן במיטתו בלבד אך זה גובה צרחות אימים במשך שעות הלילה.

תודהה
מאת: אורח/ת
2. שינוי בהרגלי השינה
15/05/2011 22:05
הי,

באופן עקרוני, אצל ילדים שיש להם הרגלי שינה טובים, מצבים כאלו לא אמורים להשפיע לאורך זמן על השינה כל עוד ההורים ממשיכים לשמור על שיגרת השינה. אני מבינה את הקושי להתמודד עם הבכי הסוער בלילה, אבל ברגע שאתם לוקחים אותו למיטתכם אתם מקבעים ציפיה שכך יהיה גם בלילות הבאים וזה יכול להוביל לרגרסיה. כדי לשמור על הרגלי השינה הטובים של בנך, חשוב לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה. אם הוא מתעורר בלילה ובוכה, גשו והרגיעו אבל אפשרו לו להמשיך להירדם במיטה שלו לבד, כפי שהיה עד שנולדה אחותו.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.