פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3קשיי הירדמות ביום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן ה -4.5. חודשים נרדם מצוין בלילה. במשך היום עד לאחרונה היה נרדם בקשיים, אך נרדם. דאגתי לסדר יום קבוע פחות או יותר ולרוב הצלחתי להרדים אותו כאשר זיהיתי סימני עייפות במיטתו או בספה. לאחרונה, ובמיוחד מאז העברנו אותו למיטה הגדולה, הוא מסרב להירדם במיטה ונלחץ. אני מנסה פעמים רבות ולבסוף נכנעת ומטיילת איתו - שם הוא נרדם. מהשבוע גם יש לו מטפלת 3 פעמים בשבוע, שמרדימה אותו בידיים. כאשר הוא לא נרדם הוא בוכה ועצבני מאוד.
מה לעשות? איך אפשר לעזור לו להירדם שוב בעצמו במיטה? אני יכולה בינתיים להמשיך פה ושם לטייל איתו, אבל אני דואגת שאני מבססת דפוס בעייתי שאחר כך יהיה יותר קשה לצאת ממנו.
תודהה...
גלית
ראשית, אם את מנסה להרדים את בנך במיטה ולבסוף נכנעת זה מעביר מסר בעייתי. ההתמדה והעקביות חשובים מאד בתהליך של הקניית הרגלים ולכן כשמתחילים הרדמה לא נכון להפסיק במהלכה ולוותר.
אם את מרגישה שהמעבר למיטה הגדולה מקשה עליו, נסו למצוא דרך להקטין אותה מעט, באופן בטיחותי כמובן כדי לתת לו תחושה יותר נעימה.
בכל מקרה, את צודקת לגבי הדפוס שהולך ומתקבע ולכן חשוב לידד אותו עם המיטה וללמד אותו להירדם בה.
בהצלחה,
שרון
1. קשיי הירדמות ביום
16/05/2011 19:05
שלום רב, בני בן ה -4.5. חודשים נרדם מצוין בלילה. במשך היום עד לאחרונה היה נרדם בקשיים, אך נרדם. דאגתי לסדר יום קבוע פחות או יותר ולרוב הצלחתי להרדים אותו כאשר זיהיתי סימני עייפות במיטתו או בספה. לאחרונה, ובמיוחד מאז העברנו אותו למיטה הגדולה, הוא מסרב להירדם במיטה ונלחץ. אני מנסה פעמים רבות ולבסוף נכנעת ומטיילת איתו - שם הוא נרדם. מהשבוע גם יש לו מטפלת 3 פעמים בשבוע, שמרדימה אותו בידיים. כאשר הוא לא נרדם הוא בוכה ועצבני מאוד.
מה לעשות? איך אפשר לעזור לו להירדם שוב בעצמו במיטה? אני יכולה בינתיים להמשיך פה ושם לטייל איתו, אבל אני דואגת שאני מבססת דפוס בעייתי שאחר כך יהיה יותר קשה לצאת ממנו.
תודהה...
גלית
מאת: אורח/ת
2. קשיי הירדמות ביום
17/05/2011 22:40
הי,ראשית, אם את מנסה להרדים את בנך במיטה ולבסוף נכנעת זה מעביר מסר בעייתי. ההתמדה והעקביות חשובים מאד בתהליך של הקניית הרגלים ולכן כשמתחילים הרדמה לא נכון להפסיק במהלכה ולוותר.
אם את מרגישה שהמעבר למיטה הגדולה מקשה עליו, נסו למצוא דרך להקטין אותה מעט, באופן בטיחותי כמובן כדי לתת לו תחושה יותר נעימה.
בכל מקרה, את צודקת לגבי הדפוס שהולך ומתקבע ולכן חשוב לידד אותו עם המיטה וללמד אותו להירדם בה.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של