פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מעבר למיטת מעבר
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת של חברתי עברה לישון במיטת מעבר לפני כשבועיים והמצב אצלהם בכי רע.
כל השכבה לוקחת משהו כמו שעה ורבע בממוצע, והם על סף ייאוש.
הדחיפות למעבר למיטת מעבר נבע מעצם הענין שהאם בהריון והיא רוצה להרגיל את בתה בכורתה למיטת המעבר טרם הולדת האחות, וגם אין בכוונתה להשכיב 2 ילדות בהפרש של כשנתיים ב2 מיטות לתינוקות.
בזמן ההשכבה הם לא מאפשרים לה לרדת מהמיטה ואחד מהם נוכח בחדר.
לפני שעברה למיטת המעבר ישנה במיטת התינוק לילות שלמים, מידי פעם היתה מתעורת ומבקשת בקבוק, אף על פי שהיתה אוכלת מצויין במהלך היום.
(תלות?)
מה המלצתך?
תודה
אני מבינה שחברתך חווה רגרסיה בהרדמות של ביתה. אני לא יודעת איך היא היתה נרדמת קודם למעבר ונראה שלמרות שהיא ישנה טוב ההירדמות לא היתה לגמרי עצמאית והיא נזקקה לבקבוק מדי פעם ואולי גם לעזרה נוספת בהרדמות.
כדי להגיע שוב ללילות רגועים ולהרדמות טובות, הם צריכים ללמד אותה להירדם לבד במיטה שלה, ללא כל עזרה או תלות וכמובן להציב גבול ברור בנושא הירידה מהמיטה. מנסיוני, ברגע שהם יהיו ברורים בעניין הירידה מהמיטה זה אמור להיפסק מהר מאד.
ההמלצה שלי היא לעבוד איתה על הירדמות עצמאית ובמקביל להיות מאד ברורים לגבי עניין היציאה מהמיטה ובכך הם יוכלו לחזור שוב ללילות רצופים.
בהצלחה,
שרון
1. מעבר למיטת מעבר
18/05/2011 15:24
שלום שרון,הבת של חברתי עברה לישון במיטת מעבר לפני כשבועיים והמצב אצלהם בכי רע.
כל השכבה לוקחת משהו כמו שעה ורבע בממוצע, והם על סף ייאוש.
הדחיפות למעבר למיטת מעבר נבע מעצם הענין שהאם בהריון והיא רוצה להרגיל את בתה בכורתה למיטת המעבר טרם הולדת האחות, וגם אין בכוונתה להשכיב 2 ילדות בהפרש של כשנתיים ב2 מיטות לתינוקות.
בזמן ההשכבה הם לא מאפשרים לה לרדת מהמיטה ואחד מהם נוכח בחדר.
לפני שעברה למיטת המעבר ישנה במיטת התינוק לילות שלמים, מידי פעם היתה מתעורת ומבקשת בקבוק, אף על פי שהיתה אוכלת מצויין במהלך היום.
(תלות?)
מה המלצתך?
תודה
מאת: אורח/ת
2. מיטת מעבר
22/05/2011 23:00
הי,אני מבינה שחברתך חווה רגרסיה בהרדמות של ביתה. אני לא יודעת איך היא היתה נרדמת קודם למעבר ונראה שלמרות שהיא ישנה טוב ההירדמות לא היתה לגמרי עצמאית והיא נזקקה לבקבוק מדי פעם ואולי גם לעזרה נוספת בהרדמות.
כדי להגיע שוב ללילות רגועים ולהרדמות טובות, הם צריכים ללמד אותה להירדם לבד במיטה שלה, ללא כל עזרה או תלות וכמובן להציב גבול ברור בנושא הירידה מהמיטה. מנסיוני, ברגע שהם יהיו ברורים בעניין הירידה מהמיטה זה אמור להיפסק מהר מאד.
ההמלצה שלי היא לעבוד איתה על הירדמות עצמאית ובמקביל להיות מאד ברורים לגבי עניין היציאה מהמיטה ובכך הם יוכלו לחזור שוב ללילות רצופים.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של