המשך שאלה לגבי בת 7 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. המשך שאלה לגבי בת 7 חודשים
31/05/2011 9:04
תודה רבה על תשובתך (מלפני כמה ימים). הבעייה שהיא ממש רגילה לאוכל בלילה, למרות שניסינו כמה פעמים להרגיע ללא אוכל היא פשוט לא חוזרת לישון. האם בכל זאת כמעבר כדאי לתת בקבוק מדולל כדי להרגיל את הקיבה? על איזו ארוחה כדאי לנסות לוותר קודם 11 או 3?
שמתי לב גם שהיא קרה בגב מתחת לבגדים בלילה. לא ברור לי אם מקור או מחום. ניסיתי עם ובלי שמיכה, עם בגדים חמים יותר או פחות ולא השתנה. אולי זה קשור להתעוררות, או שזה נורמלי? מה ניתן לעשות?
תודה שוב על ההתייחסות
מאת: אורח/ת
2. בת 7 חודשים - המשך
04/06/2011 23:12
הי,

באשר לשאלה על המעבר לבקבוק מדולל, אני לא ממליצה על כך מכיוון שזו בעצם החלפת תלות אחת בתלות אחרת שלא בהכרח קל יותר להיגמל ממנה. הדרךך הנכונה להתמודד עם האכלות הלילה היא לרווח בהדרגה את הארוחות כך שבכל כמה ימים תדחו בעוד שעה את הארוחה עד להפסקה מוחלטת של האוכל בלילה.
אם תתנו לה בקבוק מדולל היא תמשיך להתעורר באותן שעות כדי לקבל את הבקבוק.
ובאשר לטמפרטורת הגוף, רצוי להתייעץ עם רופא ילדים בעניין כדי לשלול כל בעיה.

בהצלחה,
שרון
בברכה,
שרון זנג'ירי

יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz  מייל הריון לידה ganit-prag.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.