פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרדמות 8 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי תהיה בת 8 חודשים בקרוב. היא ישנה לילות שלמים אל הבעיה היא שהיא נרדמת רק על הידיים עם מוצץ. אם אני שמה אותה במיטה ויוצאת היא כמובן צורחת, יוצאת מהשמיכות וזוחלת לסוף המיטה או שהיא משחקת עם המגן ראש וכו' עד לבכי ההיסטרי.. כשאניחוזרת על התהליך אין לזה סוף.. כל פעם אתו סיפור.היא מסתובבת במיטה ולא מוכנה לישון, רק על הידיים.. ( ביום היא גם נרדמת בעגלה תוך כדי טיול)
לפעמים היא נרדמת עצמאית עם מוצץ אך לא במיטתה.
איך אני כולה להרגיל אותה להרדמות עצמאית? אני בתחילת הריון עכשיו והייתי רוצה לפתור את הבעיה לפני הלידה כמובן. אודה מאוד לעזרתכם!!
1. הרדמות 8 חודשים
06/06/2011 14:51
שלום.ביתי תהיה בת 8 חודשים בקרוב. היא ישנה לילות שלמים אל הבעיה היא שהיא נרדמת רק על הידיים עם מוצץ. אם אני שמה אותה במיטה ויוצאת היא כמובן צורחת, יוצאת מהשמיכות וזוחלת לסוף המיטה או שהיא משחקת עם המגן ראש וכו' עד לבכי ההיסטרי.. כשאניחוזרת על התהליך אין לזה סוף.. כל פעם אתו סיפור.היא מסתובבת במיטה ולא מוכנה לישון, רק על הידיים.. ( ביום היא גם נרדמת בעגלה תוך כדי טיול)
לפעמים היא נרדמת עצמאית עם מוצץ אך לא במיטתה.
איך אני כולה להרגיל אותה להרדמות עצמאית? אני בתחילת הריון עכשיו והייתי רוצה לפתור את הבעיה לפני הלידה כמובן. אודה מאוד לעזרתכם!!
מאת: אורח/ת
2. הרדמות
10/06/2011 12:21
מתיאור הדברים נשמע שביתך פיתחה תלות בהרדמה על הידיים. אמנם היא ישנה לילות רצופים, אולם מניסיוני, כשילדים תלויים בגורמי תלות חיצוניים, עם הזמן מתרחשת עמידות לגורמי התלות. עמידות זו באה לידי ביטוי בהרדמות ארוכות יותר, יקיצות שהולכות ומתרבות במהלך הלילה וכמו כן בחלונות עירות. כדי להימנע מכל אלו, ועל מנת שתוכלו להמשיך ולהינות מלילות רגועים, חשוב לעבוד עם ביתך על הירדמות עצמאית. כדי לעשות זאת השכיבו אותה במיטה ועיזרו לה להירדם תוך שימוש במגע, וכשאתם נענים לכל בכי בהרגעה. עם הזמן תוכלו להפחית את המגע והנוכחות עד להירדמות עצמאית. מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות