הירדמות עצמאית

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הירדמות עצמאית
19/06/2011 14:53
שלום רב,
הצלחנו סוף סוף להגיע להירדמות עצמאית של התינוקת בת ה-5 חודשים אבל רק בשנת הבוקר.
בשנת הצהריים זה הרבה יותר קשה ובערב ובלילה ממש ממש קשה.
מה אנחנו לא עושים בסדר?
תודה, מיכל
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עצמאית
19/06/2011 20:01
היי מיכל,

אין לי מספיק מידע, אשמח אם תפרטי לי כיצד היא נרדמת בבוקר?
מה אתם עושים בצהריים ובערב וכיצד היא מגיבה?
ואז אני מקווה שאוכל יותר לעזור לך :-)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. הוספת פרטים לבקשתך
19/06/2011 20:36
אנחנו אומרים לילה טוב לכל הבית, מדברים בטון שקט ורגוע, נכנסים לחדר שינה, מכבים אורות מגיפים תריסים, נותנים לה חיתול ומוצץ ומניחים במיטה.
אנחנו עושים את אותו דבר בכל ההשכבות אלא שבבוקר זה עובד ואפשר להניח אותה ערה במיטה ולתת לה להירדם לבד, ובשאר ההשכבות זה לא עובד וצריך להרגיע אותה ולהחזיר למיטה מספר פעמים ואפילו להרדים על הידיים בסופו של דבר.
אשמח לעזרה,
תודה, מיכל
מאת: אורח/ת
4. הירדמות עצמאית
22/06/2011 14:25
אופן ההרדמה שאת מתארת הוא בסדר גמור.

מתיאורך ייתכן וביתך מגיעה לשנת הלילה מאוד עייפה ואולי גם לשנת הצהרים. עייפות יתר מקשה על ההירדמות ולפעמים מביאה ליקיצות במהלך הלילה.
חשוב לזהות את סימני העייפות ואז להשכיב אותה לישון לא יאוחר מחצי שעה לאחריהן.
בגיל זה מומלץ להשכיב לישון לשנת הלילה בין השעות 18:30-20:30
ושהיו במהלך היום כ-2 תנומות של מינימום שעה.

כאמור, לרוב זיהוי סימני העיפות מקל על ההירדמות.

כאשר היא בוכה את יכולה לגשת אליה ולהרגיע אותה אך כשהבכי נחלש להחזיר למיטה. חשוב שבסופו של דבר ההירדמות תהיה במיטה ולא על הידיים כיוון שכך היא לומדת שהיא צריכה לבכות בשביל שירדימו אותה על הידיים. חשוב לגשת אליה ולתת לה את המענה לבכי ולהרגיע בכל דרך שתבחרי אך ההירדמות הסופית תתבצע במיטה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד