פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מחקר תינוקות ושינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כאמא לתינוק בן 10 חודשים (היום... מזל טוב לנו ) אני יודעת כמה נושא השינה של התינוק/ת שלנו הוא קריטי, וכמה אנחנו מנסות "לעשות את זה נכון". וכמה שזה קשה...
אבל הכי מטריד - איך זה משפיע על התינוק/ת שלנו??
שמי יפעת, סטודנטית לפסיכולוגיה וניהול, ואני עורכת מחקר יחד עם זוגתי למחקר קרן במסגרת עבודת סמינריון.
נושא המחקר: הקשר שבין הרדמת תינוק בגילאי לידה עד שנה בידיים לבין איכות השינה שלו.
הנבדקים המתבקשים: אמהות/אבות לתינוקות בנים/בנות בגילאי 6-12 חודשים שלא נרדמים בכוחות עצמם במיטתם, אלא: בידי ההורים/בעגלה/באוטו/המיטת ההורים וכד'.
רבות נכתב בנושא, אבל לא הייתן רוצות להיות חלק ממשהו עדכני, הכולל בתוכו את כל המחקרים שנעשו עד כה, ומחדש עליהם?
כל שאבקש מכן הוא למלא את השאלון הקצר בקישור:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dERqQ3lubm5JajRXcmhIcVhoN3I4MlE6MQ
בסיום המלוי רק ללחוץ Submit, והשאלון משוגר.
רבות נכתב בנושא, אבל לא הייתן רוצות להיות חלק ממשהו עדכני, המרכז את כל מה שנחקר עד כה, ומחדש?
מבטיחות לעדכן אתכן ולפרסם את המחקר הסופי, שיהיה לשימושכן.
תודה רבה, ושינה טובה :-)
יפעת וקרן
1. מחקר תינוקות ושינה
30/06/2011 9:33
אמהות יקרות,כאמא לתינוק בן 10 חודשים (היום... מזל טוב לנו ) אני יודעת כמה נושא השינה של התינוק/ת שלנו הוא קריטי, וכמה אנחנו מנסות "לעשות את זה נכון". וכמה שזה קשה...
אבל הכי מטריד - איך זה משפיע על התינוק/ת שלנו??
שמי יפעת, סטודנטית לפסיכולוגיה וניהול, ואני עורכת מחקר יחד עם זוגתי למחקר קרן במסגרת עבודת סמינריון.
נושא המחקר: הקשר שבין הרדמת תינוק בגילאי לידה עד שנה בידיים לבין איכות השינה שלו.
הנבדקים המתבקשים: אמהות/אבות לתינוקות בנים/בנות בגילאי 6-12 חודשים שלא נרדמים בכוחות עצמם במיטתם, אלא: בידי ההורים/בעגלה/באוטו/המיטת ההורים וכד'.
רבות נכתב בנושא, אבל לא הייתן רוצות להיות חלק ממשהו עדכני, הכולל בתוכו את כל המחקרים שנעשו עד כה, ומחדש עליהם?
כל שאבקש מכן הוא למלא את השאלון הקצר בקישור:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dERqQ3lubm5JajRXcmhIcVhoN3I4MlE6MQ
בסיום המלוי רק ללחוץ Submit, והשאלון משוגר.
רבות נכתב בנושא, אבל לא הייתן רוצות להיות חלק ממשהו עדכני, המרכז את כל מה שנחקר עד כה, ומחדש?
מבטיחות לעדכן אתכן ולפרסם את המחקר הסופי, שיהיה לשימושכן.
תודה רבה, ושינה טובה :-)
יפעת וקרן
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות