איך להרדים בלי להשתגע

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. איך להרדים בלי להשתגע
02/07/2011 23:08
שלום, אני אמא לשתי מתוקות בת שלוש וחצי ובת שנה ותשע
החלק הכי קשה לי ביום הוא ההרדמה שלהן
הגדולה נרדמת בסדר אבל שונאת להשאר לבד, עם הקטנה זה ממש ממש קשה- היא רוצה שאשאר לידה אבל מציקה, מדברת, מוחאת כפיים, עושה הכל כדי לא להרדם. אני מנסה להגיד להן לילה טוב ולצאת מהחדר ואז שתיהן מתחילות לצרוח "אמא בואי" והלכה כל ההרדמה. לפעמים כל התהליך לוקח שעה ויותר ואני מרגישה איך כל הערב שתכננתי לעצמי בורח לי בין האצבעות, בסוף אני כל כך מותשת שכבר אין לי כוח לעשות כלום.
אני מתה להגיע למצב בו אני משכיבה אותן, אומרת לילה טוב והולכת- אבל לא יודעת איך עושים את זה? האם זו ציפיה ריאלית בגיל הזה? אשמח להכוונה
מאת: אורח/ת
2. הרדמות ארוכות
03/07/2011 19:41
היי,

הציפיה שלך בהחלט ציפיה ריאלית, אבל כל עוד הן תלויות בנוכחות שלך על מנת להירדם רוב הסיכויים שההרדמות יוסיפו להיות ארוכות ומתישות בשל העמידות לגורם התלות. כדי להגיע להרדמות טובות ושינה רציפה כל הלילה חשוב לנטרל את גורמי התלות ולהביאן להירדמות לגמרי עצמאית. זה צריך להיעשות בהדרגה, תוך עיקביות ונחישות והיענות לכל בכי על מנת להשרות עליהן בטחון בתהליך. מכיון שאני לא מלווה אותך באופן אישי אין לי מספיק מידע ואני יכולה רק להנחות אותך באופן כללי, שהמטרה היא בהדרגה להפחית את הנוכחות בחדר במהלך ההרדמה, ולצאת מהחדר כך שאת ניגשת ומרגיעה בכל בכי.
חשוב גם לשתף אותן בתהליך ולהכין אותן לקראת טקס השינה ותהליך ההרדמה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד