פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3מה לגבי בקיעת שיניים או כאבי אוזניים והירדמות.
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי ילדה בת שנה וחודשיים. מזה כמה חודשים שאנחנו מנסים להקנות לה הרגלי שינה אחרים משהיתה רגילה עד כה, כלומר: הירדמות באופן עצמאי במיטה שלה.
אנחנו עושים זאת בצורה הדרגתית: כמובן שיש טקס לפני, של אוכל, מיקלחת, קצת עיסוי, סיפור, תוך כדי החדר פחות מואר. אנחנו נימצאים בחדר , יושבים על כסא ליד המיטה שלה, מלטפים, אם יש בכי מרימים , מרגיעים ומחזירים למיטה וזה יכול להיות גם כמה עשרות פעמים. אני משתדלת שלא להשתמש בהנקה כפתרון הרגעה, למרות שבאמצע הלילה זה קצת יותר מפתה....
בכל אופן לאחר שבוע בערך, באמת היה שיפור, זמן ההירדמות הפך לקצר יותר ומספר היקיצות פחת ליקיצה אחת-שתיים בלילה.
אבל אז הופיעה דלקת באוזן/בקיעת שיניים/חום/ כל דבר אחר ואז אנחנו מתעקשים הרבה פחות על הירדמות באופן עצמאי כי אנחנו יודעים שמשהו מפריע לה והבכי פשוט היסטרי!
כלומר, אנחנו לא מצליחים להיות עקביים לאורך זמן כי כל פעם יש משהו אחר שמפריע.
אז מה צריך בעצם לעשות? זה אומנם עיניין של כמה ימים שיש הפרעה כלשהי ,אבל עדיין לא הגענו למצב שביססנו את ההרגל הזה של להירדם באופן עצמאי, כמו שצריך, אז קשה מאוד לחזור אליו לאחר שההפרעה( אוזניים/שיניים) חולפת.
תודה רבה,
אשמח לעצה יעילה:)
אני שמחה לראות שאתם מיישמים את הדברים ושאתם רואים את השיפור.
בזמן מחלה לרוב יש רגרסיה שהיא טיבעית כיוון שהתינוק זקוק לנו יותר. כמובן שנענה לכל בכי ונרגיע אותו ועדיין חשוב לשמור על ההישג שהגעתם אליו. כלומר להישאר באותו אופן הרדמה ולא לחזור ולהרדים על הידיים או עם עזרה אחרת.
כך למעשה תשמרו על השלב בו הייתם וברגע שהמחלה עוברת הלילות יחזרו להיות כבשגרה שלפני המחלה ותוכלו להתקדם עם ההדרגתיות.
אני ממליץ בחום לנסות מחרוזת ענברים, גם לסקפטיות בינכן. לענבר סגולות רבות והן עושות הכול בצורה טבעית.
www.babyambers.com
בהצלחה ובריאות שלמה
1. מה לגבי בקיעת שיניים או כאבי אוזניים והירדמות.
03/07/2011 21:52
הי לכולם,יש לי ילדה בת שנה וחודשיים. מזה כמה חודשים שאנחנו מנסים להקנות לה הרגלי שינה אחרים משהיתה רגילה עד כה, כלומר: הירדמות באופן עצמאי במיטה שלה.
אנחנו עושים זאת בצורה הדרגתית: כמובן שיש טקס לפני, של אוכל, מיקלחת, קצת עיסוי, סיפור, תוך כדי החדר פחות מואר. אנחנו נימצאים בחדר , יושבים על כסא ליד המיטה שלה, מלטפים, אם יש בכי מרימים , מרגיעים ומחזירים למיטה וזה יכול להיות גם כמה עשרות פעמים. אני משתדלת שלא להשתמש בהנקה כפתרון הרגעה, למרות שבאמצע הלילה זה קצת יותר מפתה....
בכל אופן לאחר שבוע בערך, באמת היה שיפור, זמן ההירדמות הפך לקצר יותר ומספר היקיצות פחת ליקיצה אחת-שתיים בלילה.
אבל אז הופיעה דלקת באוזן/בקיעת שיניים/חום/ כל דבר אחר ואז אנחנו מתעקשים הרבה פחות על הירדמות באופן עצמאי כי אנחנו יודעים שמשהו מפריע לה והבכי פשוט היסטרי!
כלומר, אנחנו לא מצליחים להיות עקביים לאורך זמן כי כל פעם יש משהו אחר שמפריע.
אז מה צריך בעצם לעשות? זה אומנם עיניין של כמה ימים שיש הפרעה כלשהי ,אבל עדיין לא הגענו למצב שביססנו את ההרגל הזה של להירדם באופן עצמאי, כמו שצריך, אז קשה מאוד לחזור אליו לאחר שההפרעה( אוזניים/שיניים) חולפת.
תודה רבה,
אשמח לעצה יעילה:)
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בזמן מחלה
05/07/2011 12:02
הי,אני שמחה לראות שאתם מיישמים את הדברים ושאתם רואים את השיפור.
בזמן מחלה לרוב יש רגרסיה שהיא טיבעית כיוון שהתינוק זקוק לנו יותר. כמובן שנענה לכל בכי ונרגיע אותו ועדיין חשוב לשמור על ההישג שהגעתם אליו. כלומר להישאר באותו אופן הרדמה ולא לחזור ולהרדים על הידיים או עם עזרה אחרת.
כך למעשה תשמרו על השלב בו הייתם וברגע שהמחלה עוברת הלילות יחזרו להיות כבשגרה שלפני המחלה ותוכלו להתקדם עם ההדרגתיות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. מחרוזת ענברים
23/08/2011 9:00
למען הגילוי הנאות, אני משווק של מחרוזות ענברים, אבל הגעתי לתחום אחרי התנסות אישית ועם הרבה רצון טוב להקל על תינוקות ואמהות (שסובלות אתם) בשלב בקיעת השניים.אני ממליץ בחום לנסות מחרוזת ענברים, גם לסקפטיות בינכן. לענבר סגולות רבות והן עושות הכול בצורה טבעית.
www.babyambers.com
בהצלחה ובריאות שלמה
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות