פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרגלי שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי תינוקת שבעוד שבוע תהיה בת 5 חודשים, איננה יודעת להירדם באופן עצמאי וכשהיא עייפה היא משתוללת,בוכה ומסרבת להרגע לעיתים גם ידיים או ציצי כבר לא עוזר.
אני מנסה להקנות לה הרגלי שינה על פי הטיפים שלכן- טקס שינה, השכבה במיטה שלה, המון מגע וליטוף ורוגע אך בשלב מסויים זה כבר לא עוזר והיא צורחת ןמתפטלת. האם מומלץ להרים ולהרגיע בידיים? אני חשה שבנקודה זאת היא עוברת את סף העייפות שלה.אני מנסה לנטרל את גורמי התלות- ציצי,יידים, נענוע אך היא מסרבת להרגע.
בנוסף הייתי מעונינת לדעת האם להרדים ביום כמו בלילה?
תודה
אני שמחה לראות שהטיפים שלנו משמשים אותך :-)
אכן, טקס שינה, השכבה במיטה עם ליטוף ומגע אלה הם תנאים חשובים להתחלת הקניית הרגלים.
אנחנו רוצים לתת לה הקשר חיובי עם המיטה כמקום בו ישנים ורגועים. לכן, זה בסדר גמורלהרים אותה ולהרגיע על הידיים וכשהיא רגועה להחזיר להירדמות במיטה.
חשוב להיות עיקביים לצורך הצלחת התהליך לכן בכל סיטואציה של הרדמה התנהגי באותו אופן (ביום, בלילה ובמהלך הלילה).
בהצלחה
1. הרגלי שינה
04/07/2011 11:37
שלום רביש לי תינוקת שבעוד שבוע תהיה בת 5 חודשים, איננה יודעת להירדם באופן עצמאי וכשהיא עייפה היא משתוללת,בוכה ומסרבת להרגע לעיתים גם ידיים או ציצי כבר לא עוזר.
אני מנסה להקנות לה הרגלי שינה על פי הטיפים שלכן- טקס שינה, השכבה במיטה שלה, המון מגע וליטוף ורוגע אך בשלב מסויים זה כבר לא עוזר והיא צורחת ןמתפטלת. האם מומלץ להרים ולהרגיע בידיים? אני חשה שבנקודה זאת היא עוברת את סף העייפות שלה.אני מנסה לנטרל את גורמי התלות- ציצי,יידים, נענוע אך היא מסרבת להרגע.
בנוסף הייתי מעונינת לדעת האם להרדים ביום כמו בלילה?
תודה
מאת: אורח/ת
2. הרגעה על הידיים
05/07/2011 13:15
הי,אני שמחה לראות שהטיפים שלנו משמשים אותך :-)
אכן, טקס שינה, השכבה במיטה עם ליטוף ומגע אלה הם תנאים חשובים להתחלת הקניית הרגלים.
אנחנו רוצים לתת לה הקשר חיובי עם המיטה כמקום בו ישנים ורגועים. לכן, זה בסדר גמורלהרים אותה ולהרגיע על הידיים וכשהיא רגועה להחזיר להירדמות במיטה.
חשוב להיות עיקביים לצורך הצלחת התהליך לכן בכל סיטואציה של הרדמה התנהגי באותו אופן (ביום, בלילה ובמהלך הלילה).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה