פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3התעוררויות רבות במהלך הלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת שנה ושבעה חודשים. הולכת לישון סביב 2000-2030. בתקופה האחרונה (כמעט חודש) מתעוררת התעוררויות רבות בלילה (3-4 פעמים). ההתעוררויות מאוד קצרות, אני ניגשת, היא לקוחת מוצץ, או נשכבת וחוזרת מיד לישון, אך בכל זאת אינה ישנה באופן רציף.
מה עלי לעשות על מנת לנסות ולהפחית את ההתעוררויות בלילה?
תודה,
דנה
כיוון שאיני מלווה אותך חסר לי המון מידע כדי לדעת בדיוק מהן הסיבות להתעווריות של בתך. לכן, אני אתייחס כאן רק למה שציינת (חשוב לי לציין שיתכן וישנן גורים נוספים ליקיצות של בתך).
מתיאורך נראה כי כל ההתעוררויות הן סביב המוצץ. בגיל זה היא יכולה לקחת את המוצץ בעצמה ללא התערבות שלך, במידה ואינה עושה זאת בלילה שימי לה מוצצים בפינה קבועה אמרי לה בתחילת כל לילה "יש לך כאן מוצצים את יכולה לקחת לבד" ובמהלך הלילה כשאת נכנסת רק הצביעי לעברם כדי שהיא תיקח בעצמה.
במידה והיא לוקחת בעצמה את המוצץ וכל מה שהיא רוצה זה שתכנסי לחדר היא למעשה יצרה התניה ("רק שתכנסי לחדר אני אקח מוצץ ואשכב לישון"). במקרה זה, כאשר היא מתעוררת אימרי לה "ששש" מחוץ לחדר ורק אם זה לא עוזר כנסי אליה. בהדרגה יהיו יותר ויותר פעמים בהם "ששש" יספיק וכאשר היא לא תקבל "רווח" מההתעוררות שלה כיוון שלא תגשי אליה היקיצות יפחתו.
1. התעוררויות רבות במהלך הלילה
17/08/2011 15:24
שלום,בתי בת שנה ושבעה חודשים. הולכת לישון סביב 2000-2030. בתקופה האחרונה (כמעט חודש) מתעוררת התעוררויות רבות בלילה (3-4 פעמים). ההתעוררויות מאוד קצרות, אני ניגשת, היא לקוחת מוצץ, או נשכבת וחוזרת מיד לישון, אך בכל זאת אינה ישנה באופן רציף.
מה עלי לעשות על מנת לנסות ולהפחית את ההתעוררויות בלילה?
תודה,
דנה
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות רבות
17/08/2011 18:25
הי דנה,כיוון שאיני מלווה אותך חסר לי המון מידע כדי לדעת בדיוק מהן הסיבות להתעווריות של בתך. לכן, אני אתייחס כאן רק למה שציינת (חשוב לי לציין שיתכן וישנן גורים נוספים ליקיצות של בתך).
מתיאורך נראה כי כל ההתעוררויות הן סביב המוצץ. בגיל זה היא יכולה לקחת את המוצץ בעצמה ללא התערבות שלך, במידה ואינה עושה זאת בלילה שימי לה מוצצים בפינה קבועה אמרי לה בתחילת כל לילה "יש לך כאן מוצצים את יכולה לקחת לבד" ובמהלך הלילה כשאת נכנסת רק הצביעי לעברם כדי שהיא תיקח בעצמה.
במידה והיא לוקחת בעצמה את המוצץ וכל מה שהיא רוצה זה שתכנסי לחדר היא למעשה יצרה התניה ("רק שתכנסי לחדר אני אקח מוצץ ואשכב לישון"). במקרה זה, כאשר היא מתעוררת אימרי לה "ששש" מחוץ לחדר ורק אם זה לא עוזר כנסי אליה. בהדרגה יהיו יותר ויותר פעמים בהם "ששש" יספיק וכאשר היא לא תקבל "רווח" מההתעוררות שלה כיוון שלא תגשי אליה היקיצות יפחתו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום